Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • Nyári Dia egy igazi örömhírrel jelentkezett: előkerült elveszett kutyája.

„MEEEEEGVAN! Éjszakára Befogadta Attila, aki épp a 75 ös Trolit vezette, mikor meglátta, hogy Fibi egyedül sétál, egész éjjel kerestük és abban bíztunk, hogy már rég valakinek a meleg otthonában pihen! Szerencsére ez így is történt.  A férjem sétaltatta, egy pillanat alatt megindult Phobe és már nem látta, soha de soha nem csinált még ilyet! Nem lehetünk eléggé hálásak Attilának! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta, és szurkolt nekünk, és természetesen a barátaimnak, akik egész éjjel járták velünk az utcát” – írta a színésznő, majd kommentben hozzátette: 

„Nem az első kutyánk, értelemszerűen mi is imádjuk őket...Ő például eddig máshogy el sem végezte a dolgát, kutya iskolába járt...behívható volt. Most már ő sem többet.”

  • Tokár Tamás szívszorító bejegyzést tett közzé. A Fókusz műsorvezetője a váratlanul elhunyt édesapját gyászolja.

„Nem vagyok híve az online gyászolásnak, de ha legalább egy dologra képes rádöbbenteni valakit, akkor talán helye van. Apukám három hónapja még boldogan játszott az unokájával nálunk, most pedig már fentről néz minket. Felfoghatatlan, hiszen sosem láttam betegnek, ellenben állandóan vidám és motivált volt. Én pedig sokszor elfoglalt és mindent jobban akartam tudni, nem törődve azzal, hogy mennyire hiányzik majd az elvesztegetett idő vele. Ő sem gyakran mutatta ki mások előtt mély érzelmeit, most én sem teszem. Maradt a sok »ha«, a »mi lett volna« és a rengeteg emlék, amelyekben ugyanúgy él bennem örökké, mint mikor gyerek voltam. Most már felnőttem és az összes értéket továbbviszem, amit tőle tanultam” – olvasható a posztban.

  • Tóth Andi január 18-án töltötte be a 24. életévét. Az énekesnő az alábbi lapozható poszttal köszönte meg a köszöntéseket.
  • Molnár Nini a hétvégi pihenéséről osztott meg képeket.
  • Lesi László, azaz L. L. Junior a hajáról tett közzé előtte-utána fotót.

„Ilyen hosszú volt (első 2 kép) és ilyen rövid lett a hajam :) hamarosan indulás a nyárba – a kinti progikkal kapcsolatban nemsokára részletes infók itt” – üzente a zenész.

  • Madonna lánya, Lourdes Leon ruhája, amiben a Karib-szigeteken bulizott a hétvégén, nem sokat bízott a fantáziára.
  • Ónodi Eszter a hideg és a hó ellenére sem mondott le a futásról a hétvégén.
  • A havazás a várandós Szőcs Renátát sem kényszerítette a négy fal közé.

„Imádom a havat és azt, ha az idő is engedi, hogy aktívan teljenek a hétvégék, ha nincs épp koncert a srácokkal. Szóval a mai vasárnapot nem is volt kérdés, hogy kihasználjuk egy kis túrázással. Amélia is imádja, ha aktívan telnek a napok, ő valószínűleg jókat alszik a hosszú séták alatt (aztán éjszaka pedig végig ficánkol) én meg nagyon élvezek mindenféle olyan mozgást, ami jóleső érzést nyújt így a várandóságom alatt. Nagyon örülök, hogy volt lehetőségünk egy kicsit meglesni a havas tájat, már egy ideje erről álmodtam álmomban is, szóval ez ma kompenzált! Csíki lányként a tél nem igazi, ha nincs hó, de tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül” – írta az énekesnő.

„Nyugodj békében kiskutyánk, hűséges társunk, Yoda Lady!” – írta az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó.

„Egy laza vasàrnap délután egérként, este macskakènt...Vállalok àm ember szerepeket is.”

  • Anne Hathaway az ágyból lepte meg követőit. A kávéjáról is posztolt, amelyet az arcával dekoráltak ki.
  • A mai Instahíradót Kylie Jenner bejegyzésével zárjuk. A sminkmogul ugyanis – akinek posztjai nem beágyazhatóak – éppen az Instagramján árulta el rajongótáborának, hogy megtalálta a megfelelő nevet a kisfiának. A Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárja 2022. február 2-án adott életet második gyermekének, akinek eredetileg a Wolf nevet választotta, ám ezt végül mégsem tartotta elég jónak. Jenner sokáig gondolkozott az új néven, ám a minap fény derült a titokra: a kicsi az Aire nevet kapta. A korábban soha nem látott fotókat a kisfiúról akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.

(Borítókép: Tokár Tamás, Cseh László. Fotók: RTL)