Jön! Jön! Jön! Döntő! Döntő! Döntő!

Ha szeretné élőben látni a srácokat, jöjjön el június 13-án este Szentendrére a Fő térre a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjére! Ha pedig nem akar lemaradni semmiről, akkor kövesse a versenyt Facebookon is, mondja el a véleményét, ki hogy tetszik!

A végső sorrend

Balchicanos 14,05
Magyaróvári Viktor 11,19
Agárdi Konga Party 10,28
Szolnoki Lajos 9,26
Finding Ádám 9,16
Upor András 5,89
Let The Cigar Die 4,92
Másképp Szól 3,93


Kialakult a Kalap Kabát pénteki döntőjének mezőnye. Az igen szoros közönségszavazás végén végül az érdi raszták, vagyis a Balchicanos jutott be a döntőbe, valamint a hangművész Magyaróvári Viktor. Kevesebb mint egy ponttal csúszott le a döntőről az Agárdi Konga Party. A döntőben tehát a következő produkciókat hallhatják majd:
Tükezoo
Broders
Szekeres Bálint
Band Of Streets

valamint a két közönségszavazásban továbbjutó: Balchicanos és Magyaróvári Viktor.

A döntő ezen a héten pénteken, 13-án lesz Szentendrén a Fő téren, ahogy arról már talán értesült, este hatkor kezdünk. A zenészek a döntőben a saját képükre formálnak néhány mostanában aktuális magyar slágert, a héten azt is eláruljuk, hogy ki kit dolgozott fel, de mindenképpen érdemes lesz őket élőben meghallgatni, elég szórakoztató produkciók várhatók. Úgyhogy találkozunk pénteken, hatkor, Szentendrén!

Mi az a Kalap Kabát?

Ha eddig nem követte az utcazenész tehetségkutató eseményeit, akkor ezeken a linkeken tud tájékozódni:
Hogyan választotta ki a zsűri az elődöntős produkciókat?
Kiket juttatott a közönség az elődöntőbe?
Mi történt az elődöntőn?

Miket kell tudni az egyes zsűritagokról?
Novák Péter
Vermes Orsolya
Vörös András
Árkosi Szabolcs

Az elődöntő versenyzőiről ezen a linken elindulva talál portréfilmeket, amikből kicsit jobban meg lehet őket ismerni! Aztán irány a közönségszavazás, hogy a kedvence is ott legyen a döntősök között!

A versenyt a Velvet mellett Facebokon is követheti, hogy ne maradjon le semmiről!