Timothy Hughes egy amerikai musicalszínész, akinek a testmagasságát sokkal könnyebb kideríteni, mint az életkorát. Az előbbi 198 centiméter, amint azt az IMDB is tartalmazza, de hogy a kiugróan magas férfi pontosan hány éves lehet, arra pl. abból lehet következtetni, hogy 2003-ban végezte el a középiskolát a sulija honlapján közzétett életrajz szerint, tehát most nagyjából 35 éves lehet. Mivel nemcsak magas, hanem nagydarab-izmos is, ő kapta meg az erőművész szerepét A legnagyobb showman című filmben, valószínűleg innen ismerik a legtöbben.

Nos, Hughes főállásban a Broadway színésze, ő volt a főtroll a Jégvarázs színpadi változatában, és most egy Hadestown című musicalben szerepel. Az alábbi videó nem ezekből az előadásokból származik, hanem itt a The Skivvies nevű együtteshez csatlakozik, hogy kisgatyára vetkőzve énekeljen. Abraham Lincolnak öltözve kezdi el a számot, de egy szál csillagos nadrágban adja elő a javát.

De nézzünk be Hughes Instagramjára is pár kép erejéig! Az ember azt hinné, hogy ezt az ablakbólkibámulós képet most a karanténból posztolta Hughes, de nem, ez december 24-i poszt és itt elvileg éppen várja a JézuMikulást.

Az alábbi képen az látszik, hogyan nézett ki a Jégvarázsban, nagy, szőrös, szakállas, rasztahajú trollként.

A Jégvarázs-színdarab premierjére egyébként annak idején Hughes a szerelmével együtt ment el, íme egy közös fotó. Nagyjából ezzel a fotóval egyidőben, azaz 2018 májusában készült Hughesról az oldal tetején látható borítókép is.

Hiába, rengeteg a tehetséges előadó a Broadway-en. Amennyiben ön érzett valamit a videó, illetve a képek nézegetése közben, az alábbi kép alatt a szavazócsíkkal elmondhatja, hogy mit.

246
521