Ebben a posztban előnyös külsejű és híres férfiak eheti Instagram-posztjaiból válogatunk. Az a neve ennek a blognak, hogy Kockahas, ebből nagyjából lehet sejteni, hogy mire kell számítani alább.

Luke Evans frissiben van túl egy szakításon. Úgy tűnik, most, hogy újra szingli, elvonult egy kicsit egy ausztráliai erdőbe nomádkodni, de persze ezt egyrészt egy szál piros kisgatyában teszi, másrészt van azért ott valaki, aki a távolból fotózza őt. Mindenesetre jól tette, hogy fotózta, mert a kép annyira jól sikerült a 41 éves, walesi színész-énekesről, hogy a mai korábbi női Instahíradónak az alábbi poszt apropóján összeállítottam férfi megfelelőjét.

Pumped Gabo a héten nyereményjátékot indított követői között. Azt mondja, a kommentelők között kisorsolja egy mellszőrét. Hozzáteszi, hogy van belőle bőven, jut mindenkinek!

A jelenleg futó hazai tévéműsorok közül kockahas-kontent tekintetében az Exatlon a legerősebb. A sportos vetélkedő hivatalos Instáján ma egy indulót tettek közzé – egy kis gyakorlás még ráfért volna valószínűleg, de így is érdemes a play gombra kattintani.

Az alábbi posztban elsősorban Shane Tusup kar- és lábizmait lehet megcsodálni.

Togyela Dominik elsősorban a TikTokon lett híres, de azért az Instagramon is fent van, és olyanokat posztol például, mint az alábbi két kép.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A frissen szinglivé vált Luke Evans már be is dobta magát az Instagramon

Ebben az izmos Instahíradóban meg lehet nézni még Pumped Gabo mellkasszőrét és Shane Tusup combjait is.

2 · Jan 15, 2021 06:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
163
226