Több hazai híresség vagyonokat érő luxuskarórájáról lerántotta már a leplet Beszéljünk Órákról nevű TikTok-csatornáján Lakatos Zsolt óraszakértő. Legutóbb Majka időmérőjét vesézte ki.

Tóth Gabi és Herceg Erika után Majoros Péter alias Majka karórája szúrt szemet egy felvételen egy internetezőnek, aki nyomban fel is kereste Lakatos Zsolt óraszakértőt, a celebórák kivesézőinek koronázatlan TikTok-királyát. A szakember nem volt rest, a közösségi platformon gyorsan közzé is tett egy videót, amelyben elárulta, hogy 

Majka csuklóján egy Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue James Cameron fantázianevű 2022-es kiadása látható,

amelynek átmérője 44 mm, vastagsága 18 mm, vízállósága 3900 méter mélyig terjed, héliumszeleppel rendelkezik, hátlemeze pedig titánból készült.

Ára 6 millió 700 ezer forint.

@beszeljunkorakrol Milyen óra volt Majkán az After Sajó Dáviddal podcastben tegnap? Szerintem egy új 2022-es Rolex Sea Dweller DeepSea D-Blue James Cameron kiadás a 136660 #órák #karóra #rolex #majka #hírességekórái #horology #beszeljunkorakrol ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

Mint ahogy arra Lakatos Zsolt a videóban rámutat, az óra eredeti szíját a rapper lecseréltette egy nagyjából 100 ezer forintos Rubber B luxusszíjra, így összesen 6,8 millió forintot fizetett ezért a darabért.

Megdolgozott érte

Majka jó pár éve az egyik legfelkapottabb híresség Magyarországon. A televíziós műsorvezetések és a folytonos fellépések bőséggel hoznak neki a konyhára, hiszen a koncertjein minden alkalommal teltház van, a TV2-nek pedig mostanra egy megkerülhetetlen, ikonikus arca lett. A képernyőn jelenleg a Zsákbamacska című műsor házigazdájaként láthatjuk oldalán Pápai Jocival.

Ez is érdekelheti

(Borítókép: Majoros Péter. Fotó: Papajcsik Péter/Index)