Annyira fura volt ez a nyár, hogy a vasárnaponként megjelenő heti trend cikksorozatban még nem is volt fürdőruha-körkép. Hát most végre összejött egy, mert végre beindult a nagyüzem, és a héten rengeteg fotó jött vízparton üdülő hírességekről. Nézzük, kinek a legjobb a stílusa a strandon!

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan egy modell/realitysztár, aki Angelique Morgan néven is ismert, ebben a cikkben írtunk meg róla néhány információt. Az ő stílusa a plasztikfantasztik szakkifejezéssel írható le a legjobban, és ezt a stílust strandolás közben is hozza, mesterséges idomait jól kiemelő, rózsaszín bikinivel és hatalmas napszemüveggel. Még több fotó a képösszeállításban, kattintson, mert itt nem a szöveg a lényeg, hanem a néznivaló!

Elisabetta Canalis

Nem mondjuk, hogy az A-lista krémjéből lett volna lehetőségünk válogatni ehhez az összeállításhoz, de Elisabetta Canalis egy ideig elég közel volt az A-listához: addig, amíg ő volt George Clooney szerelme. Canalis azóta is remek formában van, a héten Szardínián egy egyrészes, ocelotmintás ruciban mutatta meg, milyen a vérbeli olasz nők stílusa a strandon. Volt hozzá kalap meg gigatáska meg köntös is, nézze meg őt is a fotóösszeállításban!

Alice Campello

Egy másik olyan olasz nővel folytatjuk, Alice Campellóval, aki szintén arról a legismertebb, hogy összejött egy híres férfival. Campello most másodszor terhes, a férje Álvaro Morata futballista, és a héten Szardínián nyaraltak ők is. Olyan jól áll Campellónak ez a türkizkék bikini, hogy a felsőrész pántját le is dobta a válláról, ura pedig lelkesen fotózza.

Lorena Rae

Lorena Rae szintén egy exe miatt híres: ő Leonardo DiCaprióval járt egy ideig olyan három éve. Ő egy kis változatosságot hoz az életünkbe annyiban, hogy a fehér bikinifelsőhöz egy forrónadrágot viselt, méghozzá egy klasszikus, szakadt, farmeranyagból készült forrónadrágot. Klasszikusan egyszerű a napszemüvege és a fülbevalója is, Lorena Rae ezek szerint a feltűnésmentes perfekciót kedveli, legalábbis akkor, ha a strandon van.

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt egy remek karban lévő svéd modell-énekesnő-tévésszemélyiség, és ő is a háromszögfazont választja, ha bikiniről van szó. Méghozzá egyszerű fehérben, ebben a megkötős ruciban annyi maximum a pláne, hogy a szegélyeket fodor díszíti. Viszont Silvstedt jól felkontyolta nagy, szőke haját, és celebekhez méltóan nagy méretű a retrós napszemüvege.

Charlotte McKinney

Ön kire szavaz, ki a legjobb?

És a végén érkezik még egy felkontyozott hajú, szőke szépség, aki háromszögbikiniben és napszemüvegben fürdik. De ő természetesen már nem Victoria Silvstedt, hanem Charlotte McKinney, aki egy 26 éves amerikai modell, és aki a fehér helyett aznap a feketét választotta, mármint ami a fürdőruha színét illeti. Őt már mutattuk egyszer, de első blikkre azon csodálkoztunk el, hogy milyen viccesen reagál a vízhőmérsékletre, de most tekintsünk el ettől, és vessünk egy pillantást a fürdőruhájára. Ön szerint McKinney-é a legjobb? Vagy valaki más lett a kedvence? Ha megnézte a képeket, várjuk a szavazatát!