Az összeöltözés évek óta nagy trend, szerelmespároknál, fesztiválozóknál, szülők-gyerek párosoknál egyaránt. Ezúttal a heti trendben egy külön válfaja kerül sorra az összeöltözésnek: amikor a szülő ugyanolyan fürdőruhát ad a gyerekére, mint amilyet maga is visel. Hat hírességtől mutatunk példát alább, és mint a heti trendben mindig, legalul ezúttal is lehet szavazni arról, hogy kinek állt a legjobban a dolog.

Kim Kardashian West & North West

A leghíresebb példa legyen az első a sorban: a fenti posztban hozzá is fűzi a képekhez Kim Kardashian a legidősebb lányával kapcsolatban, hogy (olyan, mintha) ő az ikertestvére (lenne). Minden influenszerek anyja már jó ideje általában csak feketét, fehéret vagy bézst visel, ezúttal a három kedvenc tónusa közül az elsőt választotta. A felsőrész és a frizura nem pontosan egyezik, de ettől még a koncepció egyértelmű.

Chrissy Teigen & Luna Stephens

Chrissy Teigenről a napokban egy elég masszív botrány révén volt szó, de ez a poszt még korábbról való. Luna most már 5 éves, és modellanyukájához hasonlóan pózol ugyanolyan szettben a medence és a tenger között. A két ruci részleteit ilyen messziről nem igazán lehet megfigyelni, de egyértelmű, hogy össze vannak öltözve.

John Legend & Miles Stephens

És szereti az összeöltözést a család másik két tagja is. John Legend, Chrissy Teigen férje a fenti, tavaly nyáron készült fotón szintén ugyanolyan fürdőnadrágot vett, mint akkor 2, most már 3 éves kisfiuk, Miles. Igen, John Legend igazi vezetékneve Stephens, a gyerekek (még) nem legendák.

Brigitte Nielsen & Frida Dessi

Brigitte Nielsen 54 évesen szülte meg ötödik gyermekét. Olasz származású férjével, Mattia Dessivel 2018-ban vállaltak gyereket, ő Frida, akinek a jövő héten lesz a harmadik születésnapja. A két fürdődressz nemcsak színben passzol, mert a kislányéra az van írva, hogy „ezt a mamától kaptam”, Nielsenére pedig egyszerűen csak az, hogy „mama”.

Serena Williams & Olympia Ohanian

Serena Williams teniszezőnő a Reddit című közösségi oldal egyik alapítójával él, Alexis Onahannal él házasságban, kislányuk a 3 éves Alexis Olympia Onahan, akit Olympiának szoktak szólítani, hogy ne legyen kavarodás a nevekből. Az anyuka és lánya egy Nike-reklámposzt kedvéért öltöztek össze, de az ő szettjükben az az érdekes, hogy háromdarabos. A fenti képen látható babát Williams még 2018-ban adta a lányának, úgy hívják, hogy Qai Qai. Qai Qai annyira híres baba, hogy nemcsak saját fürdőruhája, hanem saját Instája, Wikipédia-oldala és digitális verziója is van.

Coco Austin & Chanel Marrow

Williamsékhez hasonlóan Coco Austinék is egy fürdőruhamárka kedvéért csinálják ezeket a képeket, ők a Wild Blush bikinijeit reklámozzák a látványos szettekkel. Annyira nagy a választék, hogy tőlük legyen még egy kép!

Kik öltöztek össze a legjobban?

Szóval Coco Austin egy 42 éves modell-médiaszemélyiség, akinek a férje Ice-T, a rapper, akinek polgári neve Tracy Marrow. 2015-ben született lányuk a Chanel keresztnevet kapta, és hát számítani lehetett rá, hogy ha  gyereknek már nevet is olyat adnak, hogy anyukája nevével passzoljon össze (Coco & Chanel!), akkor más eszközökkel is kifejezi majd ez az anya-lánya páros az összetartozást. Annyira kifejezik méghozzá, hogy 2018-ban megjelent már egy heti trend csak róluk, szóval nyilván most sem maradhattak ki. Ami megkülönbözteti őket a többiektől, az az, hogy Coco Austin egy olyan anyuka, aki akkor sem hagy fel a szexizéssel, amikor a kislányával van összeöltözve: egyértelműen az övék a legmerészebb fotók. Nos, ki tetszett a legjobban? Várjuk az ön szavazatát is!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A hét trendje: szülő és gyerek fürdőruhában összeöltözve

Coco Austin mindig is ugyanúgy öltöztette a lányát, mint saját magát, de most Kim Kardashian, Chrissy Teigen és Serena Williams is csatlakozott a trendhez.

0 · Jun 20, 2021 05:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments