Jákob Zoltán visszaadta Keskeny Barbara önbizalmát és egy teljesen új nőt varázsolt belőle a Szépség Guru című műsor legújabb adásában.

Jákob Zoltán gyakran kerül be a hírekbe méregdrága óráinak és autóinak köszönhetően, vagy éppen azért, mert az utcán osztogatja el vagyonát a járókelőknek. A milliárdos ezúttal nem az értéktárgyaival vagy ajándékaival került a középpontba, hanem azzal, hogy teljesen megváltoztatta Keskeny Barbara életét.

Tavaly indult el Jákob Zoltán Szépség Guru című YouTube-műsora, amelyben nőket változtat át a csapatával, hogy azok megmutathassák a legjobb arcukat, és tanácsokat kapjanak ahhoz, hogy hogyan tudják a legtöbbet kihozni magukból. A legújabb videóban egy kétgyerekes fodrászt alakítanak át teljesen, hogy ismét visszanyerje az önbizalmát.

„Fodrászként dolgozom, így rengeteg csinos hölggyel találkozom. Elkezdtem magamat hozzájuk hasonlítani és mindig rájövök, hogy ők mennyivel szebbek nálam” – meséli el Keskeny Barbara, aki bevallotta azt is, hogy fiatalon rendkívül jó tornász volt, azonban hamar elkezdtek nőni a keblei, ami miatt kényelmetlenül érezte magát a feszülős tornadresszekben, ez pedig nagy hatással volt az önbizalmára.

Azt nem értem, hogyha valaki a szépségiparban dolgozik, az hogy lehet ennyire negatív önmagával kapcsolatban

– reagált Keskeny Barbara bemutatkozó videójára Jákob Zoltán. A milliárdos hosszasan beszélgetett az édesanyával, hogy megértse, pontosan mire van szüksége ahhoz, hogy tökéletes legyen az átalakítása.

„Én hiszek abban, hogy meg lehet változtatni a sorsunkat” – jelentette ki a milliárdos, aki csapatával elképesztő munkát végzett és az átalakítás alatt számtalan jó tanáccsal látta el a nőket.

„Felejtsd el a régi Barbarát és szokj hozzá az újhoz” – mondta Jákob Zoltán a fodrásznak, mielőtt lerántotta volna a leplet a tükörről.

Amikor először megláttam magam a tükörben, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek örömömben.

Olyan szintű változást láttam magamon, amit még most sem hiszek el” – mondta Keskeny Barbara a műsor végén.

(Borítókép: Jákob Zoltán és csapata. Fotó: YouTube)