shutterstock 149077055

10 beszólás az új csajnak az exfeleségtől

2014.12.19. 14:17

A mai posztban a Huffington Post egyik szerzőjének kirohanását szemlézzük. Sloane Bradshaw olyan helyzetben találta magát, amilyenben a Szex és New Yorkból ismert névrokona soha nem volt, nők (és férfiak) milliói viszont igen. Lett egy férje, lettek gyerekek, aztán a férj szépen lelépett egy fiatalabb csajjal. Bradshaw bevallja, hogy az lenne a nagyvonalú dolog, ha egy szó nélkül túllépne az egészen, de nem képes erre, valószínűleg mert emberből van ő is. Elismeri továbbá, hogy meg van keseredve, és pontosan ezt a keserűséget foglalta össze tíz pontban, abban a tíz pontban, ami formáját tekintve tíz tanács az új csajnak. Tartalmukat tekintve azonban inkább beszólásoknak tűnnek.

 1. Egyelőre még én vagyok a felesége. Úgyhogy ne üsd bele az orrod a dolgainkba, amíg a válás nem végleges. És igen, ez a gyerekek láthatási jogára is vonatkozik.
 2. Ne akard folyton elolvasni az összes SMS-t, amit küldök neki.
 3. Egy percig ne gondold, hogy vissza akarom őt hódítani. Mert nem akarom.
 4. Ne akarj a gyerekek életének részévé válni, és főleg ne kényszerítsd őket arra, hogy a láthatási idő alatt veled kelljen találkozniuk.
 5. A gyerekek miatt sajnos néha muszáj lesz találkoznom veled. Ilyenkor nem kell ám feltétlenül szupermodellnek öltöznöd.
  shutterstock 155169221
 6. Sem pedig dühöngő őrültnek (mint Pennsatucky az Orange is the New Blackben).
 7. Amikor a férjemmel beszélgetek, ne szólj bele folyton, hogy te is hozzátegyél valami okosat. Továbbra sem vagy a kapcsolatunk része.
 8. Ne várd el, hogy figyelembe vegyem, hogy mit érzel, főleg azt ne, hogy saját magam vagy a gyerekeim kárára legyek rád tekintettel. Egyáltalán nem számítasz nekem.
 9. Mivel lefeküdtél a férjemmel és szétdúltad a családomat, nulla a valószínűsége, hogy valaha lesz bennem irányodban bármennyi tisztelet, főleg akkor, ha azt csinálod, amiről ebben a listában írom, hogy ne csináld. De persze abszolút jó néven veszem, ha megpróbálod kiérdemelni a megbecsülést.
 10. A legjobb tanácsom neked és mindenkinek, aki olyan mint te: ne menj bele a „másik nő” szerepébe. Mert ha belemész, akkor pontosan olyan pasit fogsz ki, amilyet az ilyen csajok érdemelnek: a szararc férjemet. Szóval gratulálok.