Ezt az elképesztő sztorit a Buzzfeeden találtuk. Adott egy amerikai srác, akit Darrylnek hívnak és öt éve jár egy lánnyal, Nicole-lal. Ez a Darryl egyik nap éppen egyedül volt otthon a közös lakásban Ohióban, amikor talált egy kis Honey Nut Cheerios nevű zabpelyhet a mosogatóba kiöntve. Ebben az a fura, hogy ketten laknak csak ott, és Darryl tudta magáról, hogy nem ő volt, Nicole-ról meg azt, hogy gluténérzékeny, ezért gluténmentesen étkezik, a Honey Nut Cheerios viszont tartalmaz glutént. Na itt jön a cselszövevény.

Talál otthon egy ilyen gyanús jelet. Mit tesz?

A srác egy ideig őrlődött, hogy mi legyen, mindenesetre nem kérdezett rá a barátnőjénél a dologra. Lehet, hogy ezt kellett volna, lehet, hogy nem, nehéz eldönteni, ide is teszünk egy szavazógépet a témában. Elvileg az is előfordulhatott volna, hogy a lány magának csinálta meg a Cheeriost egy rossz pillanatában, de aztán pont a gluténérzékenység miatt nem ette meg, hanem kiöntötte. Hát kiderült, hogy nem ez történt.

Darryl ugyanis végül úgy döntött, hogy nyomozni fog. Amikor Nicole elment egy Taylor Swift-koncertre, valami fondorlatos módon belépett a lány Facebookjába. Ott az üzenetek között bizonyítékot talált arra, hogy Nicole valóban hűtlen volt, ráadásul nem is csak egy pasija volt Darryl mellett, hanem összesen hat. Ami igazán extrém, az az, hogy amikor a lány már egyértelműen lebukott, a srác még ekkor sem verte ki a balhét.

Hanem

írt egy mailt a kedvenc rapperjének, bizonyos Mac Lethalnak, felvázolva a fenti sztorit és segítséget kérve. Erre a felkért zenész összerakott egy majdnem kétperces számot, aminek az alapja egy Taylor Swift-dal, és az egyik ritmushangszer egy doboz Cheerios. A dal szövege pedig a fenti történet, csak angolul és ritmikusan előadva, eképpen.

Darrylnek innentől kezdve már nem maradt más dolga, csak a videó linkjét elküldeni hűtlen barátnőjének, akinek a lebukásán most már a fél internet röhög.

Az ön reakciója a sztorira?