shutterstock 141789655

Válóok: túl nagy a férj farka

2015.03.05. 16:07

A Nigeria Tribune múlt hétvégi tudósítását most kapták fel a lapok a világ körül, valószínűleg részben azért is, mert a péniszméret egyébként is téma volt a héten: egy nigériai nő egy hete házas, de bírósághoz fordult, hogy válasszák el a férjétől, mert a férfinak túl nagy a nemi szerve.

A nő neve Aisha Dannupawa és van már három gyereke egy előző házasságból, szóval nem szűzen találkozott össze Ali Maizinarival. És mégis, miután a hagyományok szerint megtörtént a házasságkötés és a felek összeköltöztek, a következők történtek: „szexeltünk, de egy rémálom volt az egész. Ahelyett, hogy élveztem volna, teljesen más irányba fajult el a dolog, mert túl nagy volt a pénisze” – mindezt Dannupawa a bíróságon adta elő, ahol állítólag ezek után kacajra fakadt a hallgatóság.

Pedig ha ez tényleg igaz, a dolog nem túl vicces, főleg nem az a rész, ami ezután jött. Dannupawa ugyanis segítséget kért: „elmondtam anyámnak, hogy mi történt, de ő azt mondta, hogy bírjam ki, egy idő után majdcsak megszokom. Aztán adott valami gyógyszert.” Ezek után a feleség még egyszer megpróbálta az együttlétet a férjével, de nem is bírta végig a menetet a férj péniszmérete miatt. Úgyhogy arra az elhatározásra jutott, hogy elválik.

A férj helybenhagyta felesége beszámolóját (mi lett volna, ha vitatja neje állításait? be kellett volna mutatnia a farkát a bírónak?), és azt is elmondta, hogy hajlandó elválni, de ha szétmennek, akkor kéri vissza az összeget, amit a feleségért fizetett, illetve minden egyéb udvarlási költsége megtérítését is követelte. Erre a bíró elnapolta a tárgyalást, azt mondta, hogy a következő meghallgatásig próbáljanak kibékülni.

Ha ön szereti a bizarr válóokokat, akkor most ezzel az utolsó bekezdéssel még fantasztikusabbá tesszük a napját, összeszedtük ugyanis az eddigi legjobb ilyen sztorijainkat. Volt egy pár például, ahol a férfi azért adta be a keresetet, mert a felesége túl sok macskát fogadott be a lakásba, de persze arról a nőről se feledkeztünk meg, aki azért akart válni, mert férje nem írta ki a Facebookra, hogy házas, az ura főzéstudományára féltékeny asszonyról meg végképp nem. Őrület, hogy mi mindenen tudnak tönkremenni kapcsolatok.