Ha már 2009-ben is olyan rendszeresen posztoltunk volna lánykéréseket, mint mostanában, akkor annak idején tuti nálunk is megjelent volna, hogy a brit Max Walker úgy tette fel a kérdést Rebecca Vowlesnak, hogy egy versenyre ráíratta a yachtja vitorláira nagy piros betűkkel, hogy „Rebecca, hozzám jössz feleségül? Szeretlek, Max”. Hát hozzáment, de utólag úgy tűnik, hogy ez mégse volt olyan szuper ötlet.

A forintban valószínűleg multimilliárdosnak tekinthető párnak csak a dorseti luxusvillája megér kétmillió fontot, ami önmagában több, mint félmilliárd forint. Ide költöztek ők be a házasságkötés után, ide született két gyerekük és innen igazgatták internetes bizniszüket. Három évig tartott az idill, aztán fokozatosan romlani kezdett a viszony a két házasfél között.

A férj 51 éves, a feleség 44. Ennyi idősektől az ember már elvárná, hogy ne a Facebookon pocskondiázzák egymást, de Walkeréknél mégis erre került sor. Úgy tűnik, a feleség kezdte el mindennek elhordani az urát privát Facebook-oldalán, aztán a üzenetet küldött a férjnek azzal, hogy háhá, nézze meg, milyen sokan látták már a gyalázóposztot az ismerősök közül.

Bár ezek az üzenetek és posztok akkor nem voltak nyilvánosak, most a bírósági tárgyaláson elhangzott a tartalmuk, úgyhogy a Daily Mail is megírta őket. Vowles olyanokat bírt mondani Walkerről, hogy pocsék apa, hogy dagadt, hogy komolytalan, hogy hazudós rohadék és hogy jó hosszú időre le fogják csukni. Mindezt reakcióként arra, ami egy közöttük már jó ideje folyó per során a bíróságon elhangzott. Közben Walker elköltözött otthonról, és Vowles maradt a luxusvillában a két gyerekkel.

Na de a férjet se kell félteni, ő gyorsan betelefonált a feleség munkahelyére, hogy a nő alkoholista és mentálhigiénés problémákkal küszködik, bár lehet, hogy ezt csak a bíróságon mondták így és élőben egy olyan kifejezés hangzott el, ami a „bolond” szónak feleltethető meg. De összességében mégiscsak a nő viselkedését találta durvábbnak a bíróság, kell is fizetnie Vowlesnak, kemény 315 fontot (140 ezer forintot), plusz megtiltották neki, hogy a közös gyerekek láthatásával kapcsolatos érintkezésen kívül kapcsolatba lépjen Walkerrel, azt meg főleg előírták neki, hogy ne posztoljon a férjről semmit a közösségi oldalakon.

Ha ön szereti a távoltartási végzéseket, klikkeljen ide, mert a múlt hónapban is volt egy csodás sztorink, ott a házaspár egy realityben találkozott!