Pont a múlt héten ajánlgattunk egy olyan társkeresőt, ahol izgalmas elsőrandis helyszínek ajánlgatásával lehet bevonzani a potenciális párokat. Ugyehogy milyen uncsi moziba menni az első randin, ami egyrészt klisé, másrészt semmi értelme, mert beszéd nélkül kell sötétben ülni a másik mellett, így aztán semmi ki nem derül a másikról azon kívül, hogy milyen az aurájában trónolni másfél órát.

Na, ebben a posztban mutatunk egy amerikai párt, akik nagyon ügyesen egy sokkal érdekesebb helyszínt választottak az első randihoz, de a találkozó még annál is izgalmasabbra sikeredett, mint gondolták volna – bele is kerültek a hírekbe.

A szerelmespárt úgy hívják, hogy Tina Mirzakhaniann (tipikusan olyan vezetéknév, amit az ember kopipésztel a forrásból, mert az tuti, hogy ha betűzgetve próbálnám leírni, elrontanám), ő a hölgy, és Shaunt Ghazeri, aki pedig az udvarlója. Los Angelesben laknak, és azt találták ki, hogy az első randin elmennek kirándulni.

Ez így eddig csillagos ötös, fogták is magukat, és elmentek az Angeles National Forest nevű erdőbe, ami egy Altadena nevű helyhez van közel, és ott egy Dawn Mine Trail nevű kirándulóutat jártak be. Illetve teljes mértékben sajnos mégsem sikerült bejárniuk, mert annyira belemelegedtek a beszélgetésbe, hogy nem figyelték az utat és eltévedtek.

Amint azt a 127 óra című romantikus vígjátékból is jól tudjuk, Amerika annyira hatalmas, hogy ezeken a félreeső helyeken csomószor nincs térerő. Ghazeriéknek mázlija volt, mert egyrészt nem esett rájuk egy hatalmas kőtömb, mint a filmben, másrészt viszont sikeresen tudtak telefonálni és segítséget kérni. Na idáig a sztori pont olyan, mint egy borzasztó akcióhorror kezdete (a szerelmespár az első randin eltéved az erdőben!), de innentől kezdve drasztikus műfajváltozáson megy keresztül az eset, mert a mentőhatóság éppen jófej kedvében volt.

Ghazeri arra számított a segítségkéréskor, hogy valahogy hazanavigálják majd őket onnan, esetleg pár óra alatt kimegy értük egy parkőr, de a mentőszervezet pont arrafelé gyakorlatozott és volt náluk egy helikopter is. Azt mondták Ghazeriéknek, hogy ez egy remek alkalom lesz számukra a gyakorlásra és vészhelyzet szimulálására, úgyhogy nemsokára helikopterrel jöttek is értük.

Kötélhágcsón ereszkedett le hozzájuk valaki és úgy húzták őket be/fel a járműbe, aztán pedig visszaröpítették őket a civilizációba. Szóval szerencsés megúszás minősített esete forog fenn, a hölgy még azt is hozzátette, hogy nagyon örült, mert szereti az ilyen kalandokat. Azért reméljük, a második randijuk már nem kerül majd be a híradóba.