A fenti kaliforniai pár lánykérése nyomán az ilyesmikre hajlamosaknak egymás után jutnak eszébe a béna szóviccek: a srác ugyanis a fogával kérte meg barátnője kezét (és ezt még nem is szóviccnek szántuk). A menyasszony Carlee Leifkes, kanadai származású vőlegénye pedig Lucas Unger, és nem véletlen, hogy pont Halloween estéjén tette fel a fiatalember a nagy kérdést. Közösen megbeszélték előre, hogy milyen legyen a gyűrű, és a hajtás után mutatjuk, hogy milyen lett.

Igen, ez egy igazi fog ott középen, de ráadásul nemcsak úgy általában egy fog, hanem konkrétan a vőlegény bölcsességfoga, amit valamiért eltett egy biztos helyre, miután évekkel ezelőtt kihúzta a fogorvos. Hát végülis tényleg Halloweenre illő ötlet egy eltávolított testrésszel lányt kérni, de Ungerék egyébként is egy ilyen pár. A Buzzfeeden még több képet lehet látni róluk meg a gyűrűről is, de mi nem hagyjuk itt abba, hanem egy esküvőről is tudósítjuk önt. Egy úgynevezett hülyeesküvőről.

Láttunk már egy pár horrorisztikusba hajló esküvőt feketébe öltözött menyasszonnyal – hát idén is volt egy, méghozzá Angliában. Az ifjú pár, a 33 éves Jonathan és a 30 éves Rachael Hammett Halloweent választotta a menyegző dátumául, ők maguk mindketten feketébe öltöztek az alkalomra, násznépük pedig mindenféle horrorjelmezt vett fel, mintha nem is egy esküvőre, hanem egy sima Halloween-partira mentek volna. Azért a fotók elég jók lettek, alább végignézheti őket.