Rengeteg mindenről szokták kérdezni a pornósokat, mert nyilván érdekeseket fognak mondani, ha már egyszer ilyen extrém foglalkozást űznek. Ezúttal egy olyan témával kapcsolatban kerestek meg öt felnőttfilmest, ami pont a Randiblogba illik: mik a legjobb és legrosszabb csajozós dumák. Hogy Nikki Benz, Dani Daniels, Richelle Ryan, Romi Rain és Kendra Lust miket mesélt ebben a témában, azt alább tekintheti meg videón, vagy ha nincs annyi ideje, hogy végignézze, talál egy összefoglalót is a hajtás a lényegből. 4-4 érdemi válasz érkezett mindkét kategóriában.

Legrosszabb csajozós dumák

  1. Ezekből egy olvasónk összeszedett rengeteget, de azokat az interneten használják a júzerek, nézzük, milyen szövegekkel mennek oda a férfiak női pornósztárokhoz. Például humorosokkal, van egy olyan, hogy „Are you from Tennessee? Because you're the only ten I see”. Ez egy rímelő szójáték, ha elmagyarázzuk, nem lesz vicces, de azért elmagyarázzuk: a Tennessee névvel összecsengő poén arra utal, hogy a címzett egy 10/10-es nő. De hiába a bók, ezek a nők nem szeretik a humorizálást.
  2. „Are you into fitness? How about fitness dick into your mouth?” – és ezt is a legrosszabb csajozós dumák között említik, mert ez is humorizál, de ez még csak nem is bók. A vicc itt az, hogy az eleje egy ártatlan kérdésnek tűnik, de aztán kiderül, hogy a fitneszt csak azért hozza szóba az illető, hogy végül orális szexre utaljon.
  3. Nem tudjuk, a hétköznapi életben milyen gyakran fordul elő az, hogy egy férfi azzal próbálja felkelteni egy nő érdeklődését önmaga iránt, hogy felszólítja a kiszemelt hölgyet arra, hogy keressen rá az interneten, de az egyik pornós azt mondja, azok idegesítik a legjobban, akik azzal nyitják az ismerkedést, hogy „guglizz rám”. A hölgy válasza: „inkább te guglizz énrám!”
  4. Nem túl jó ötlet továbbá azzal odamenni egy (pornófilmszínész)nőhöz, hogy az illető bizonyítani próbálja, mennyire fantasztikusan jó az ágyban. Állítólag fiatalemberek szokták azzal leszólítani ezeket a nőket, hogy „ha csak egyszer megmutathatnám neked, milyen jó vagyok az ágyban”... na ez nem szokott bejönni. Igaz, az egyik hölgy azt mondja, ő egyáltalán nem szereti, ha leszólítják, hozzá ne menjen oda senki, köszöni, nem akar beszélni senkivel. Hát így mondjuk tényleg nem egyszerű.

Legjobb csajozós dumák

  1. Miután a nők többsége kifejti, hogy ezek a tipikus vicceskedő csajozós dumák nekik nem jönnek be, azért csak akad egyvalaki, aki azt mondja az egyikre, hogy neki tetszik. Tudják, melyikre? A fent a legrosszabbak között említett fitneszes-orálszexesre. Nyilván van, aki az „annyira rossz, hogy az már jó” kategóriára bukik.
  2. Más viszont sportrajongó, úgyhogy ő azt mondja, nála az vágódik be, aki rögtön a sporttal-fitnesszel indítja a beszélgetést, de nem tereli a második mondatnál viccesen az egészet a szexre. Hanem inkább a kedvenc csapatát említi, ami a New York Giants. Mondjuk ezt elsőre ismeretlenül eltalálni nem éppen könnyű.
  3. Szóval a vicceskedő jódumák helyett mit ajánlanak a nők? Hát azt, hogy normálisan oda kell menni ahhoz, aki megtetszik, például azzal a kérdéssel, hogy „honnan származol”, ami mondjuk az USA-ban sokkal jobban működik, mert Magyarországon borzasztó furán veszi ki magát ez a kérdés. Szóval ezt itthon valószínűleg jobb kihagyni, és jöhet rögtön a második kérdés: „meghívhatlak egy italra?”
  4. Sőt. Ezek a távolságtartó nők annyira távolságtartóak, hogy egyikük azt mondja, neki az jön be a legjobban, ha küldenek neki egy italt. Szóval a férfi ne is menjen oda hozzá, csak küldessen a pincérrel mondjuk egy finom koktélt az adott nőnek, előzetes engedélykérés nélkül. Aztán a nő majd eldönti, hogy legyen-e beszélgetés a dologból.

Hát így működik ez a pornósztároknál, mindenki annyit építsen be ezekből az információkból a hétköznapi életébe, amennyit jónak lát.