18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megtépi, majd ledobja férje szeretőjét egy hídról

2016.01.19. 12:50

Na például a fenti jelenet is elkerülhető lett volna, ha a filmen nem szereplő férj elolvassa a tegnapi posztot és követi a pszichológus tanácsait. De nem követte, és megcsalta a feleségét egy nővel, amire a feleség rájött, aztán elkapta a csajt és itt kezdődik a felvétel, amit a LiveLeakre töltöttek fel minimális magyarázó szöveggel.

Elég sok borzalmas dolog történik a videón: az állítólagos szeretőt rendesen megtépi az őrjöngő nő, majd a hajánál fogva vonszolja az utca közepén. Aztán van egy vágás a felvételben, hirtelen ott terem még egy nő, és ketten együttes erővel ledobják az áldozatot egy hídról valami nem túl mély vízbe.

A szeretőnek szemlátomást komolyabb baja nem esik szerencsére, de a jelenet még így is sokkoló, részben azért, mert egyáltalán senki nem kel a kiszolgáltatott helyzetben levő nő segítségére. A felvétel legelején egy férfi is látható, aki egy ideig szemléli a verést, aztán kis gondolkodás után odébbáll, aztán ott a videó végén szereplő nő, aki kifejezetten segít is a feleségnek – hogy a felvételt függőleges telefonnal készítő személyről ne beszéljünk.

Vajon Brazíliában vagy a világon bárhol normális ez, hogy valakit nyilvánosan így megvernek és megaláznak, és senki sem segít az illetőnek? Vagy az arra járók az önmagát feltehetőleg hibátlannak képzelő feleséghez hasonlóan szintén úgy ítélték meg, hogy a félrelépésben ő maga és férje nyilván ártatlan, és csakis a szerető hibáztatható egyedül mindenért, tehát a feleség agressziója jogos? Vagy – és most ebben bízunk a leginkább – ez is egy megrendezett jelenet csak? Kíváncsiak vagyunk az ön véleményére is.

Ön szerint mi történt itt?

 • 1290
  Annyira félelmetes a feleség, hogy megijedtek a járókelők is
 • 1233
  Szívtelen bunkók az arra járók, hogy nem segítenek
 • 1067
  Ez egy megrendezett jelenet, vagy legalábbis nem az történik, amit mi gondolunk
 • 368
  Igaza van a verekedő feleségnek, ezért nem avatkozik be senki