Tegnap volt ugye Bálint napja, amikor is a világ sok országában a szerelmesek valami meglepetéssel kedveskednek partnerüknek. Kitalált egy elég eredeti meglepetést az alábbi amerikai videó készítője is. Nem, nem szívkrumpli az ajándék, hanem egy társkereső honlap egy oldala kinyomtatva. Arról a társkeresőről, ahova a barátnő fel volt regisztrálva, a kapcsolaton kívüli kalandot keresni. Magyarul: a meglepetés az, hogy a srác elmondja a lánynak, hogy lebukott, kiderült, hogy megcsalta a fiút.

Odáig minden teljesen érthető, hogy valaki felháborodik azon, hogy a szerelme megcsalja. Értjük azt is, hogy a lány kínjában nem nagyon tud mit mondani, csak nevetgél. Az viszont minimum elgondolkodtató a dologban, hogy a jelenet megrendezése nyilván valamennyi felkészülést igényelt, szóval a srác nem első haragjában mondja azokat, amiket mond.

Márpedig mond elég sok mindent, és a gyalázásba az alábbi, második videót készítő öccse is beszáll: ordibálva ribancozzák a lányt még akkor is, amikor már messze jár. Mi az Rt.com-on találtuk ezt a két felvételt, és eléggé egyet tudunk velük érteni abban, hogy persze a lánynak ciki, hogy hűtlen volt és lebukott, de a srácnak legalább ugyanolyan ciki, hogy ennyire nem tudja kezelni a helyzetet, és teliszájas ribancozásig alacsonyodik le. De döntsön ön, igaza volt a srácnak, hogy ilyen jelenetet rendezett abból, hogy lebuktatta csalfa barátnőjét?

Ki szégyellje magát?