Amit fent lát, azt angolul az Apocalypse Openernek hívják, itt a rászorulók magyarul Apokalipszis megnyitásként emlegetik. A Buzzfeeden találtunk róla egy összeállítást, ám a megfogalmazóját Alexander Bergernek hívják, aki másfél éve publikálta először ezt a költeményt a website-ján, azzal, hogy ezzel a dumával garantáltan csajt lehet fogni a Tinderen. Alább megkíséreljük magyar nyelven visszaadni az Apokalipszis megnyitás teljes szövegét.

Szia, tudom, hogy ez kicsit fura és nyomulós haha, de nem akarsz velem szexelni? Nem vagyok se nyomi, se perverz, csak egy őszinte srác. Tisztelettel bánnék veled és jót szexelnénk. Ha igazán megtaláljuk a hangot, akkor spriccelni is fogsz haha. Nem gondolok rosszat rólad és nem nézlek „ribancnak”. Szóval bocs, ha ez így kicsit szedett-vedett, de szerintem nagyon vonzó vagy, szóval mit gondolsz? :-) Haha

Ezt a borzasztó hatékonynak szánt dumát először is értékeljük alább egy jó kis szavazódoboz segítségével. A Buzzfeed szerint vannak férfiak is nők is nagy számmal, akik szerint borzasztó primitív és riasztó, de mások meg állítják, hogy sikeresen csajoztak a segítségével (és most sikeres csajozás alatt valószínűleg a legtöbb esetben egy dugást kell érteni.) Ön mit gondol róla, lehet ezzel a dumával nyitni egy csetet egy társkeresőn?

Ön mit gondol erről a megnyitásról?

Ez a Maximilian Berger egyébként, aki az Apokalipszis megnyitás fenti szövegét kitalálta, hivatásos csajozásoktató. Európában és Amerikában turnézva tanítja a fiatalembereket nőzni, meg olyan videókkal, mint például az alábbi.

Annyi hír van még az Apokalipszis megnyitásról, hogy állítólag ha valaki túl sokszor használja, azt kitiltják a Tinderről. Ennek az oka feltehetőleg nem az, hogy a társkeresőcég offenzívnek találná a női ejakulációra utaló üdvözlést, hanem inkább az, hogy a rendszer szpemnek veszi, és reklámtevékenységet gyanít, ha valaki az összes csetet ugyanannak a szövegnek a bekopizásával kezdi.