Nemrég írtunk arról, hogyan kell kinyitni egy monogám kapcsolatot. Az alábbi poszt főszereplője, Eddy pontosan ezt tette: barátnőjével, Ashával három hónapja megegyeztek, hogy fognak mással is szexelni egymáson kívül. Neki is estek azonnal a partnerkeresésnek, de Eddy egyáltalán nincs megelégedve eddigi eredményeivel, amiket az Imgurra és egy Ning.com nevű oldal fórumára töltötte fel. Tanácsai és adatai is vannak Tinderezéshez, de nekünk talán még izgalmasabb, hogy bepillantást nyerünk abba, milyen az, amikor egy feleség segít csajozni a férjének.

Szóval miután Eddy és Asha arra jutottak, hogy nyitott felállásban folytatják tovább a kapcsolatukat, mindketten regisztráltak a Tinderre. A srác maga is írja, hogy az önbizalmára nem volt túl jó hatással az, hogy ő mindössze kettő randit tudott összeszervezni, és egyikből sem lett szex, míg a feleségéhez tódultak a férfiak.

Growth Hacking Tinder: Eddy's Profile

Ennek az egyik oka lehet, hogy a pár Szingapúrban él, ami egy elég konzervatív ország ilyen szempontból, sőt, az is megfordulhat az ember fejében, hogy ez nyilván azért van így, mert a férfiak között sokkal többen vannak, akik csak szexet keresnek, így Asha helyzete könnyebb. Eddy feltöltötte a teljes profilját az Imgurra, és ebben szerepel egyrészt, hogy milyen jóképű, de másrészt az is, hogy már kapcsolatban van – azaz hiába tetszik meg a lányoknak, azok nem várhatnak tőle mást, csak szexet. A lányok kevésbé vevők az ilyesmire, egy férfi viszont akkor is elmegy egy éjszakára egy nővel, ha előre tudja, hogy a dologból nem lehet kapcsolat. (Vagy akkor még inkább.) Ezt mintha eddig is tudtuk volna, de van egy bökkenő.

Ez a bizonyos Asha annyira komolyan veszi a nyitott kapcsolatot, annyira nem zavarja, hogy a pasija más nőkre is utazik, hogy egyenesen segített Eddynek csajozni. Fogta a srác telefonját és elkezdett helyette, a nevében tinderezgetni, flörtölni arra járó lányokkal. Fél óra alatt össze is hozott két randit a férjének.

Ebből az következik, hogy nem a profillal és nem is a Szingapúrban élő/járó nőkkel van a problem, hanem azzal, ahogy ez az Eddy csetelni próbál velük. Még nem sikerült pontosan megfejteni, hogy mit ront el ennyire, de a fiatalember elhatározta, hogy pontos nyilvántartást fog vezetni hódítási kísérleteiről, és megosztja ennek a tanulságait. Öt pontban foglalhatjuk össze, hogy Eddy eddig mire jött rá.

  1. Azok közül a lányok közül, akik minimum egy rövid cset szintjén szóba álltak vele a Tinderen, csak 1,54% feküdt le vele végül. Azaz kb. 64 lánnyal kellet jópofizni egyet ahhoz, hogy a hatvanötödikkel összejöjjön a szex.
  2. A beszélgetést úgy kell indítani, hogy az ember megemlít valamit a lány profiljával kapcsolatban. Lehetőleg a képpel kapcsolatosan, de a szöveg is bejöhet. Vagy ezen kívül még az vezet nagy arányban sikerre (azaz minimum egy hosszabb beszélgetéshez), ha az ember feltesz egy totál váratlan, de érdekes kérdést. A legrosszabb nyitómondat viszont az, ha az ember valami viccet süt el a lány nevével kapcsolatban.
  3. A harmadik tanulság, hogy ugyan ritka, hogy a lány ír először, de ha igen, akkor a legnagyobb a valószínűsége, hogy a cset végén a lány megadja a telefonszámát és tényleg lesz randi. Igaz, hogy ezekből a randikból aztán az életben még egy csók se lett.
  4. Olyan még nem fordult elő ezzel a sráccal, hogy egy lány elkérte volna a telefonszámát. Szóval az offline ismerkedést a férfinak kell kezdeményezni, mert ha ő nem kéri el a lány számát, akkor soha a büdös életben nem lesz számcsere.
  5. Viszont ha a lány megadja a számát, akkor az félsiker, mert majdnem biztos, hogy legalább egy randi összejön a dologból.