Edward Oliver 24 éves, körbeutazza a világot, ötcsillagos szállodákban száll meg, designerruhákban jár, azaz olyan életet él, amilyet a filmekben is ritkán látni. Mindezt azért teheti meg, mert van egy cukrosbácsija, dannája, ha úgy tetszik, aki havonta kétezer fontot (811 152 Ft) fizet neki tartásdíjként. Ebbe belefér az is, hogy magánrepülőn utazgatnak a világban ide-oda, vagy sportautókkal száguldoznak az autópályákon. A 24 éves férfi a Kingston Egyetem végzős hallgatója, és hosszú távú megállapodást kötött az 56 éves cukrosbácsijával, akivel a régóta működő Seeking Arrangement társkeresőn keresztül ismerkedtek meg  – írja a Dailymail.  A 24 éves férfi életét a Twitteren lehet követni. 

Két éve tart a kapcsolata a gazdag bácsikával, akivel eleinte csak hetente találkoztak, majd egy másik kapcsolat befejezése után sokkal több időt kezdtek el egymással tölteni. Az 56 éves kitartója kifizette Edward Oliver tanulmányi adósságát, ennek ellenére nem kap meg mindent: amikor együtt nyaralnak, Oliver ragaszkodik a külön hálószobához.

„Ez az eddigi leghosszabb cukrosbácsi-kapcsolatom. Azt hiszem, ő először szexuális kapcsolatot keresett, aztán ahogy megismertük egymást, nagyon plátóivá vált a kapcsolatunk.”

Munkanélküli vagyok, és a munkám valamiféle párkapcsolat

- mondta a 24 éves férfi a lapnak. Azt is hozzátette, hogy van, hogy besegít a mecénása üzleti munkájába, de mivel az túl stresszes, ezért veszélyezteti kettejük boldogságát: nem tudja kellően boldoggá tenni, ha stresszes munkával foglalkozik. 

„A barátaim és a családom nem tud semmit erről. Tudják, hogy nincs munkám, és tudják, hogy van egy halom designerruhám és cipőm, hogy pazar nyaralásokra megyek” – mondta, és azt is hozzátette, hogy mivel magániskolákba járt, a barátai valószínűleg azt hiszik, hogy a családja támogatja őt. A férfi úgy fogalmazott, hogy semmi mást nem tesz, csak pénzre váltja azt a szolgáltatását, hogy boldoggá tesz egy gazdag férfit. Például azzal, hogy jó társaságot szolgáltat neki, lehet vele nyaralni menni, utazgatni és vásárolgatni. 

Nem ez az első cukrosbácsi-kapcsolata, szereti ezt a fajta kapcsolatot, úgy érzi, hogy jólesik neki, ahogyan valaki vigyáz rá. Önmagát biszexuálisnak vallja, és nem mellesleg nem igazán rajong a romantikus kapcsolatokért. Azt mondja, azért nem szereti az érzelmeket belekeverni a kapcsolataiba, mert a romantikus kapcsolatok nem túl hosszú életűek.

Az eltartós kapcsolatokra külön társkereső szolgáltatás van Angliában, a lap szerint 73 000 olyan gazdag papa van, aki partnert keres, és 12 000 gazdag mami. A gazdag, idősebb emberek azért szerethetik ezt a fajta kapcsolatot, mert kevés idejük van ismerkedni, állandóan utaznak, és mind pénzügyileg, mint tudásban sokat adhatnak át a fiatalabbaknak.