Már magyar könyv is született a témában, hogy mi van akkor, amikor egy egyetemista nem tudja kigazdálkodni a tandíjat és a kapcsolódó költségeket, és történetesen lány és bevállalós. Ilyenkor jön a prostitúció (?). Brandon Wade úgy tűnik, olvasta a könyvet és egy puhább módját hozta létre ennek: egy társkereső oldalt cukrosbácsiknak – írja az SWNS.

SeekingArrangement névre hallgató oldalának egyszerű a működése (mint a műcsöcsre vágyó nők társkeresőjéé): fiatal lányok regisztrálnak rá azért, hogy megtalálják lelki pénzügyi társukat, aki segít finanszírozni a tanulmányaikat. Nem meglepő módon ezek a partnerek általában sokkalta idősebb, tehetős férfiak.

Az oldal népszerű, lányok ezrei regisztráltak rá, hogy a lóvéért cserébe kísérgessék a gazdag partnert, esetleg többe is belemenjenek. Az oldal azt ígéri, cserébe akár 3000 fontot (1,23 millió forintot) is kereshetnek vele havi szinten. 

Az említett Brandon Wade nagyon büszke az oldalra, amin szerinte már 1,4 millió profil található, a legtöbben a Westminster Egyetemről regisztráltak. Gyanús, hogy ő is így ismerhette meg fiatal és csinos nejét, Tanyát. Mindenesetre ezt vallja:

A szerelem a szegény embereknek kitalált fogalom.

Ön szerint ez az egész oldal...