Van olyan, hogy egy kapcsolatnak felfoghatatlanul hirtelen vége szakad, de olyan hirtelen és annyira furcsán, mint az alábbi történetben – na ez nagyon ritka. A sztorit Hildától kaptuk, akinek az igazi neve természetesen nem Hilda, és akinek egy nagyon nehéz szituációt kell most valahogy feldolgoznia, miután egy társkeresőn keresztül összejött valakivel, és kezdtek egyre jobban alakulni a dolgok. Ön is járt már Hildához hasonlóan? Esetleg a másik oldalról tudna mesélni? Mindenképpen várjuk az ön történetét is, kérjük, küldje be a Randiblog e-mailcímére!

A sráccal év elején jöttünk össze az egyik ismerkedős oldalon. Eleinte írogattunk, telefonon beszéltünk, majd találkoztunk. Pár találkozás után elindult valami. Közel 50 km választott el minket egymástól, de a mai világban ez nem akadály. A lakhelyén vállaltam munkát, egy héten több napot együtt töltöttünk. Minden működött, szerettük egymást, kirándulni jártunk… Megvolt a bizalom, nem mérgezte féltékenység a kapcsolatot, mert azt amúgy is alapból gyűlölöm.

Aztán kb. egy hónapja mindketten utaztunk. Nem együtt, ezek az utak még az ismerkedésünk előtt le lettek foglalva. Az utolsó napot is együtt töltöttük, mindennel, ami kell, a szemembe mondta, hogy szeret. Aztán úgy váltunk el, hogy majd 2 hét múlva látjuk egymást.

Viszont ő megváltozott. Nem keresett, elmaradtak a kedves megszólítások, nagyon kimért lett. Írásban rákérdeztem, azt válaszolta, hogy elbizonytalanodott, nem tudja, miért nem szólt korábban, de magának is hazudott stb.

Hazajöttem, de még csak nem is beszéltünk személyesen. Amikor nem volt otthon, elhoztam a még nála lévő holmijaimat és kb. ennyi a történet. Amit érzek, az a düh és csalódottság, hogy azon után, ami köztünk volt, még annyit se érdemlek, hogy a szemembe mondja, mi nem stimmelt, vagy ha van valaki más, akkor azt.

Hozzáteszem, nem húszas korosztály vagyunk, idősebbek.

Egy barátnőm véleménye, és kezdem elhinni, hogy van benne valami, ha egy közel 40 éves férfi se exfeleséget, se gyereket, se hosszabb múltbeli kapcsolatot nem tud felmutatni, ott gáz van. Vele is ez volt. Huszonévesekkel volt körülvéve, a napjai munka után a tornázásából, úszásból, futásból álltak.

Summa summarum annyit azonban megérdemeltem volna, hogy elmondja, mi a gond. Ez olyan gyáva, kisfiús viselkedés volt.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.