Láttam, hogy nem csak rémséges randikról lehet írni – elmesélek egy régi randit, ami életem legspontánabb találkozása volt. Azóta már nem vagyunk együtt, de ez nem a randin múlt” – Imbert álnevű olvasónk arra utal, hogy a Randiblogban rengeteg rosszul sikerült randiról lehetett már olvasni az évek során, de most néha van szerencsénk egy-egy jól sikerültről is megosztani egy-egy történetet.

Ilyen Imberté is – ő egy olyan randiról ír, ami egy olyan lánnyal jött össze, akinél az esélytelenek nyugalmával próbálkozott be. Bár azt hitte, választ se fog kapni, végül összejött a találkozó, sőt…! Nem meséljük el az egészet, inkább át is adjuk a szót Imbertnek, csak előbb szólunk, hogy ha van kedve nálunk megosztani élete legjobban sikerült randijának történetét, kérjük, írja meg a sztorit ön is a Randiblog e-mailcímére!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A történet még nagyon régen, 15 évvel ezelőtt történt. Lehettem 24 éves, erőm teljében lévő és egy viharos kapcsolatból kilépett pillanatban sikerült egy motoros balesetet is összehoznom, így a térdem műtötték. Mit tehet valaki, aki 2 hónapig fekvésre van ítélve? Persze, interneten ismerkedik. Időm volt, alkalom volt, hát legyen.

Megismertem egy lányt, két évvel fiatalabb volt nálam, csak azért írtam rá, mert teljesen reménytelennek éreztem a próbálkozásomat. Bármit írhatok, nem fog visszaírni. Röviden csak ennyit írtam:

Szia, van egy leguánom, érdekel?

…érdekelte.

Nagyjából 2 hétig leveleztünk elég sokat, de még nem volt randi. Nem is gondoltam hogy lesz, de egyszercsak feldobtam, hogy találkozhatnánk. A randi végül a házuknál kezdődött, én motorral érkeztem, sisakban látott először. Ez előnyös, ha nem vagy Brad Pitt hasonmása. A sisak szinte öltöztet!

Hova mehetünk úgy, hogy a másik nevén kívül igazán semmit nem ismerünk? Persze, a Balatonra, hova máshova. Egy vadidegen motoros pasi mögé felülve lejött velem, kiültünk a partra és bár én járni is alig tudtam a műtét miatt, azért motorozni nem felejtettem el. A parton fekve feltűnt, hogy egy pár feltűnően sokszor biciklizik mögöttünk. Mint kiderült, ők a rokonok voltak, és a partszakasz, ahol leheveredtünk, kb. 50 méterre volt a nyaralójuktól. Ennyit a véletlenekről. A rokonok konkrétan végig kihallgattak minket, fényképeztek, vitték az infót a többieknek, akik a nyaralóban várták a legújabb lovag kibenlétét.

Nos a lány valami elmondhatatlanul formás volt, életemben nem láttam még ilyen lányt ennyire közelről, pláne hogy nem akart egy óra után sem lelépni. Ezen felbuzdulva még elmentünk a Római partra vacsorázni és életünk első randiján nagyjából 10 óra együttlét és 400 km motorozás után elcsattant az első csók. A csók után csak annyit mondtunk, most mégis mit variáljunk, tetszünk egymásnak és ne húzzuk az időt.

Egy hét múlva nálam élt, 4,5 évig éltünk együtt és csak az esküvő előtt 3 hónappal lépett le. De ez tényleg nem a randin múlt.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!