Celine Dion mit sem sejtve fogadta a rajongók köszöntéseit Las Vegasban a múlt pénteki fellépése után, amikor váratlanul az egyik rajongója megkérte a másiknak a kezét. Az eljegyzési fotóknak így aztán a része lett az énekesnő, de az ifjú pár valószínűleg nem ilyen arckifejezést képzelt el a képekre.

A párból a lányt úgy hívják, hogy Austin McMillan, a fiút pedig úgy, hogy Nick Janevski. Azon kívül, hogy mindkettőjüknek férfi keresztneve van, az is közös bennük, hogy mindketten 24 évesek és hogy különleges viszony fűzi őket Celine Dionhoz. McMillan ugyanis rajong érte, Janevski pedig edzőként dolgozik, és edzette az énekesnő menedzserét. Így tudta titokban leszervezni ezt az egészet, ráadásul úgy, hogy szemlátomást maga Dion sem tudta előre, hogy meglepetés készül.

A sztoriról a Cosmopolitannek meséltek utólag, ahol ezen a két képen kívül még több fotót is meg lehet csodálni A Lánykérésről, Amit Celine Dion Hüledező Feje Tett Hírértékűvé.

Miután magához tért a meglepetésből, Celine Dion reakciója az volt, hogy hosszú és boldog házaséveket kívánt, mint amiben neki is része volt a férjével, majd megkérdezte, hogy mehet-e az esküvőre. Nyilván igen, de nyilván igazából úgyse menne el, de ez mit sem von le a gesztus értékéből. Az ifjú pár aznap még fánk- és fagyievéssel koronázta meg az estét.