Sokat olvasom az Inboxot, rengeteg jó dolgot lehet olvasni rajta, de ami Agmánd levele volt, egy szóban leírva: katasztrófa” – ez a rovat azért van a Velveten, hogy megpróbáljuk megbeszélni, ki mit gondol, miket tapasztalt randizással, párkapcsolatokkal kapcsolatban. Agmánd arról írt nekünk, hogy elsősorban igényességet és korrektséget vár a nőktől, amikor randizik, de ez az esetek többségében hiányzik. Hát ez az, ami kiverte a biztosítékot az alábbi levél írójánál, Ednánál.

Nézzük máris, mit válaszolt Edna a nőket ért vádakra, néha direktben idézve Agmánd leveléből, csak előbb még figyelmeztetjük önt, hogy az ön véleménye is jól jönne ebben a vitában, szóval ha mást tapasztalt vagy mást gondol az ügyben, mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Szeretném pontokba szedni ha lehet a mondandómat és durván rákontráznék az általa leírottakra, úgy tisztább.

1. Igényesség:

Magamat molettnek mondó csajként a cool and elegant stílusommal őt lenyűgözve ismertem meg egy budapesti klubban az ott rezidensként tevékenykedő DJ-t. Még a buliban megbeszéltünk egy csendesebb helyen egy találkát a Normafához, egy napra rá találkoztunk a sráccal, és volt képe szakadt pulcsiban megjelenni, amikor én azon izgultam egy fél napot, hogy a kabátomról hogyan fogom eltüntetni azt az ici-pici foltot, amit reggel nem vettem észre, és úgy indultam el otthonról (munka után taliztunk közvetlenül).

Akkor mélyen megdöbbentem, hogy volt képe lyukas pulcsiban eljönni az első randira, de nem is a pulcsi szélén egy pici lyuk, hanem a közepén egy hatalmas lyuk, mire közölte, hogy az a kedvenc pulcsija (amit 4 hónap után elhiszek neki, mert egy fotózáson is az volt rajta...) Na mindegy, megjegyeztem neki a randi végén, majd elváltak útjaink, úgyhogy 3 hónapig obszcén dolgokkal traktált messengeren keresztül. Szégyen.

2.

Ami totálisan meglep, hogy már mindenki odaadja magát 1-2. alkalmon óvszer nélkül

Hát ha ő csak ilyen emberekkel találkozott az élete során akkor azt nagyon sajnálom, egyúttal leszögezném, hogy általánosítani nem általánosíthat ebben a témában, az általánosítás csúnya magyar szokás, mely itt is megjelenik, tisztességes lányok is vannak a világon (Budapesten is ám!), csak ahhoz úgy kell viselkedni, hogy a tisztességes lányok hozzád is szóljanak, vagy megtaláljanak, vagy te találd meg őket!

3. A korrektség

Megmondom őszintén, ennél a pontnál döntöttem el, hogy írni fogok ide, mert ez nálam annyira kihúzta a gyufát. Saját példa: 21 éves vagyok, nyáron a sors össze hozott valakivel (37 éves valaki), beszélgettünk, borozgattunk, mozizgattunk, első csók, első szex, sok szex, majd az illetőnek megemlítettem, hogy ideje eldönteni hányadán is állunk... A szemembe mondta hogy ,,Ja, hát én nem nagyon érek rá komoly kapcsolatra, ezért ha lehet, maradjunk ennél a stádiumnál, jó?" Azóta is csak a barátság extrákkal működik, más nem. Ez igazán korrekt volt a másik féltől, ugye?!

4.

De legalább annyi legyen már bennetek, hogy megírjátok, hogy bocsánat, máshogy alakult

Mert a pasik meg szokták írni kerek-perec hogy figyelj, van más aki jobb, vagy nem akarok elmenni veled se moziba se színházba, se semmi? Nem kellene úgy beállítani a női nemet mint egy rossz óment a világban, végtére is ha mi nem lennénk, ti sem lennétek, te sem lennél. A kiemelt részre visszatérve, én a csaj oldaláról is átéltem, milyen az ha jól alakul minden, aztán upsz, porszem van a gépezetben és 2 nap után feladod, hogy értelmes választ adjon az illető arra a kérdésre, hogy ,,Fogunk találkozni még?" (Ilyenkor idegesítő a „látta: xx:xx”.)

5.

Jóképű pasi, éttermek, luxusautó, budai villa

Valószínűleg ha ilyen értékrendű lányokkal találkoztál csak, akkor rossz helyen keresgélsz, és nem ér általánosítani, sem a férfi oldalt, sem a női oldalt. Mindenkiben benne van a hibaszázalék, így kívánom Agmándnak, hogy tanuljon meg nem általánosítani, hátha megtalálja az igazit!

Remélem, sikerült 1-2 hölgynek átgondolni a fentieket

Átgondoltam a fentieket, és ezután írtam ezt a levelet. Én nem változtatok semmin, és ez a normális.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!