Távolról sem újdonság ez az egész, évről évre felbukkan valamilyen formában, de még mindig mindig ugyanolyan elképesztő, mint amikor először hallottunk róla. Vannak úgynevezett cukrosbácsik, akiknek olyan sok a pénze, hogy hobbiból kitartanak egy nőt. És vannak olyan nők, akik abból élnek, hogy folyton eltartja őket egy idősebb és baromi gazdag férfi. Az alábbi képek segítségével egy ilyen nő életébe nyerhet bepillantást.

A brit, 25 éves Simone Toon természetesen ragaszkodik hozzá, hogy az, amit ő csinál, az nem prostitúció, sőt, őt még escortnak sem lehet nevezni. Egyszerűen csak szeret idősebb és gazdag férfiakkal kapcsolatban lenni, akikkel a kapcsolata mindig azon alapszik, hogy a két fél kölcsönösen megtalálja a számítását. Persze, van szex is, de adott esetben csak a sokadik randi után, ha mind a ketten úgy érzik. A kapcsolatok vagy ismeretség révén, vagy általában az interneten jönnek létre, vannak kifejezetten erre szakosodott társkeresők, ez a történet a SeekingArrangement nevű oldalt említi.

Simone Toonról az alábbi videós interjú alapján úgy tűnik, hogy nem túl sok mindent tart fontosnak az életben azon kívül, hogy drága cipői legyenek és szép szalonokban csinálják meg a körmét heti egyszer. Kedvtelve mutogatja a márkás holmikat az interjút készítő hölgynek, de azt is hozzáteszi, hogy megdolgozni értük nem lenne képes.

Egyszer, 22 éves korában egy szakítás után megpróbált egy normális állást elvállalni, de csak egy hétig bírta a munkát. Azt mondja, ez azért volt, mert ha az ember exe egy gazdag férfi, akkor hozzá lehet szokni, hogy az illetőnek van egy csomó alkalmazottja, akik felnéznek a főnökre, meg persze annak barátnőjére is. Azt mondta, ebből a pozícióból nem tudott úgymond lealacsonyodni oda, hogy most ő az alkalmazott, és neki kéne felnézni másra.

Toon családja egyáltalán nem bánja, hogy a fiatal nő így éli az életét, mindenben támogatják őt. Már csak azért is, mert nő édesapja munkát kapott az egyik cukrosbácsitól. Hogy a bácsi szót ebben a szókapcsolatban mennyire kell szó szerint venni, arról annyi derül ki az interjúból, hogy mindig van egy tetemes korkülönbség Toon és partnere között, és a rekord 24 éves korában volt, amikor egy 62 éves férfival járt.

Ez mind nagyon kellemesnek tűnhet, de Toon is bevallja, hogy azért van egy nehézség. Amikor elege van már egy kapcsolatból, előfordul, hogy nem szakíthat csak úgy, mert anyagilag függ a cukrosbácsitól. Nem hagyhatja csak úgy ott  a partnerét, amikor ráun, mert akkor ki finanszírozná a manikűrjeit?! Toon hozzáteszi:

Ezt sok cukrosbácsi ki is használja.

Felháborító, nem? Szegény nő kénytelen bennemaradni egy kapcsolatban, amiben már nem is érzi jól magát!

Szóval senki ne gondolja, hogy a kitartott nők élete is teljesen problémamentes, Simone Toon csak ezt akarta mondani.