Olvastam a »Mit tegyek, ha betegesen monogám vagyok?« című írást, és meg kell erősítenem az előttem felszólaló tapasztalatait” – Ciprián álnevű olvasónk levele kezdődik ezzel a bevezetővel, és igen, megint társkeresésről lesz szó, megint egy férfi szemszögéből.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Cipriánnak annyira rossz tapasztalatai voltak a netes társkereséssel, hogy azzal már teljességgel fel is hagyott, és azt mondja, csak a valós életben zajló találkozásokra hagyatkozik. Na de mik voltak ezek a negatív tapasztalatok, amik alapján ezt mondja? Erre tartalmaz néhány példát az alábbi pár sor, de ha a bevezetőben említett levelet nem olvasta volna még, talán érdemes először ide kattintania és átfutni azt a posztot, ami a kiindulópont volt.

Ön is szívesen írna nekünk? Semmi akadálya, meséljen, mondjon véleményt ön is a Randiblogban! Mondanivalóját, kérjük, küldje be a Randiblog e-mailcímére!

Sajnos ez egy trend, amivel már én is találkoztam párszor. Ez nagymértékben befolyásolta a párkeresési szokásomat, ami azt jelenti, teljesen kirekesztem az internet adta lehetőségeket, és a virtuális világ bugyraiban található kereséseket nullára redukáltam.

Koromat tekintve féltávhoz közelítek megállíthatatlanul, hasonlóan az előttem szólóhoz, és a gyarapodó tapasztalatokból merítve rá kellett jönnöm, a spontán találkozások és az abból adódó kapcsolatok – még ha csak egy szimpla ismeretség is lesz belőle – jóval többet adnak hozzá az életemhez, mint a felületes, társkereső oldalakon regisztrált, többségében álfelhasználó, vagy önmagukat mutatni nem tudó, lehúzó női 40-es korosztály, még akkor is, ha az öntudatos női karakter mögé álcázzák valódi énjüket.

Igazából a legérdekesebbek az önálló egzisztenciával rendelkező nők, az egyik „elit” társkeresőn botlottak belém, akik hasonló anyagi helyzettel rendelkező társat kerestek. Az önálló egzisztencia itt azt jelentette, hogy a saját háza felett is az exférj rendelkezik, vagy albérletben lakik, amelyet az exférj úgynevezett állandó lelépési apanázsából finanszírozott a munkanélküli hölgy, ami nem is lenne baj, ha ezt önálló egzisztenciának lehetne nevezni…

Természetesen vannak kivételek, tisztelet nekik, de őket még nem találtam meg, és az az érzésem, a virtuális térben nem is akarom! Maradnék társkeresés terén is a való életben, hiszem, hogy a legutóbbi véletlen találkozás egy hölggyel meghozza gyümölcsét...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az albérletet az exférj állandó lelépési apanázsából finanszírozta

Újabb olvasónk mesél arról, milyen nőkkel hozta őt össze az internetes társkeresés: olyanokkal, hogy miattuk ott is hagyta az online társkeresést.

4 · Sep 16, 2017 04:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments