Évek óta, megállíthatatlan trend, hogy a lánykérésnek valami elképesztően extravagáns dolognak kell lennie. Mi is írtunk már jó sok extrém eljegyzésről, van aki szerint az a romantika csúcsa, ha iPhone-okkal kéri meg a szerelme kezét, más abban hisz, hogy bármi áron el kell rejteni a gyűrűt. És most megjelentek azok, akiknek meggyőződésük, hogy az avokádós lánykérésnél nincsen frappánsabb és szebb dolog a világon.

De mi is ez?

Nos, a klasszikus ételbe rejtős verzió továbbgondolása. Bizonyos kapcsolatokban úgy tűnik, annyira fontos szerepet játszik ez a növény, hogy a lánykérő hősszerelmes egy félbevágott avokádóba rejtett gyűrűvel kéri meg a párja kezét, mintha az lenne a doboz. Ez már elméletben is elég bizarr...

Tag someone who should propose like this #valentinesday #2018 #avobox #vegan #proposal #💍 #avocadoproposal

F O O D D E C O (@fooddeco) által megosztott bejegyzés,

 ...gyakorlatban pedig még kevésbé gusztusos:

De tényleg annyira létező dolog az avokádós lánykérés, hogy egy fotós pédául teljesen véletlenül futott bele ilyesmibe egy tengerparton:

Szerencsére ez azért nem egy veszélyes trend, mint például a nyers víz fogyasztás, de mégis nehéz rá reagálni, úgyhogy inkább ideteszünk egy mémet, mert az mindig jó:

Forrás: Mashable