Bár ÉNB Alexa öt hónap kapcsolat után megy férjhez, Justin Bieber ennél is gyorsabb iramot diktál, mert egy hónapos szerelem után megkérte Hailey Baldwin kezét. Ezen már önmagában van mit álmélkodni, és akkor most jön a TMZ és megkérdez egy szakértőt, aki azt mondja, hogy a jegygyűrű, amit Bieber Baldwinnak adott, félmillió dollárba kerül hozzávetőlegesen. Kedves nézőink, ez kb. 140 millió forintnak megfelelő érték. Íme egy kép a kérdéses ékszerről.

De nem ez az egyetlen jegygyűrű, ami bekerült a hírekbe ezen a héten, Emily Ratajkowski ugyanis a következő képet posztolta az Instagramra.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A modell házasságkötése négy hónappal ezelőtt volt, és náluk a lánykérésre egy meghajlított gépkapoccsal került sor. Hát úgy tűnik, a gyűrű most végre megérkezett. Meg szeretné tekinteni közelebbről is? Nem probléma.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 Hogy a férj, Sebastian Bear-McClard mennyit költhetett erre az ékszerre, azzal kapcsolatban hirtelen nem találtunk fejtegetéseket (pl. a People sem ír ilyesmiről), de mivel két drágakő is van a gyűrűn, különösen olcsó nyilván ez sem lehetett.

Viszont ha már így összejöttünk és úgyis elkerülhetetlen az összehasonlítás, kérjük, mondjon nekünk véleményt ön is a hét két fontos gyűrűjéről! Melyik tetszik jobban?

Kinek a jegygyűrűje jobb?