Történt egy pár incidens, amit, úgy érzem, le kell írnom.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Miksa álnevű olvasónk alábbi története, úgy tűnik, a „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindnenkinek” kategóriába tartozik. A Randiblog Inboxban pont ez az egyik legjobb: nálunk nyugodtan mesélhet, hiszen az álnéven kívül a történet összes többi olyan adatát is megváltoztatjuk, amikből a szereplőkre rá lehetne ismerni (ha vannak benne ilyenek egyáltalán).

Miksa történetében is érintetlenül hagytuk azonban a lényeget, azaz egy olyan viszony kialakulásának a történetét, amilyenben bizonyára jópár olvasónknak volt már része valamikor az élete során. Önnek például volt? Ha megjön a kedve a meséléshez, kérjük, írjon nekünk nyomban! A történeteket-beszámolókat-tapasztalatokat e-mailben várjuk a szokásos címünkre.

A Randiblog címe:
randi )@( mail.velvet.hu

Szóval az idei nyár folyamán egy rokonom hazalátogatott külföldről. Azt kell tudni róla, hogy négy éve él párkapcsolatban egy elvált, gyerekes nővel. A nő a negyvenes éveiben jár, szóval a gyerek huszonéves, mint én. Persze egy lányról van szó. Megismerkedtünk mindnyájan és jól ki is jöttünk egymással. Ugyebár rövid a szabadság, így bulit buli követett.

Be kell valljak valamit. Ez a bizonyos lány iszonyatosan jól nézett ki. Rögtön felkeltette a figyelmemet, és ami a legdurvább, én is az övét. Már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy itt lesz valami. Ahogy rám nézett, ahogy közeledett felém, mindent elárult. A baj csak az volt, hogy mindketten párkapcsolatban élünk. Ő egy három, míg én egy több mint ötéves kapcsolatban. Nyilván a nap nagy részében együtt voltunk mindannyian. Pár utcára volt az ő szállójuk.

Az első pár napban mindezek ellenére tartottam magam. Próbáltam kerülni a szemkontaktust és a többi hasonló dolgot. Egy este, hogy úgy mondjam, kirúgtunk a hámból. A barátnőm nem volt aznap este ott, úgyhogy hatalmas házibuli kerekedett. A buli folyamán is tartottam magam, csak néha volt egy pár összepillantás meg ilyesmi. Reggelig ment a mulatozás, amikor én kimentem a mosdóba kicsit felfrissülni. Egyszer csak nyílik az ajtó. Na ki jött be rajta? Hát persze, hogy ez a gyönyörű lány. Úgy tett, mintha az érdekelné, jól vagyok-e. Aztán egymásra néztünk. Nem bírtuk tovább. Egymásnak estünk. Csókolóztunk, de olyan hevesen és olyan szenvedéllyel, hogy az eszméletlen. Aztán valaki más is be akart jönni, úgyhogy abbamaradt a dolog.

Most annak a résznek kellene jönnie, amikor ráfogjuk az alkoholra és a hátralévő időben egymáshoz sem szólunk a szégyenérzet miatt. De nem ez jött. Ahányszor csak kettesben maradtunk egy helységben, mindig csókolóztunk. Úgy éreztem magam, mint egy kamasz. Pezsgett a vérem, azt éreztem, hogy most élek igazán. Szégyellem, de a barátnőm eszembe se jutott olyankor. Akartam ezt a lányt. Megőrjített engem és én is őt. Egy nap máshol volt buli, ahol szintén nem volt jelen a barátnőm. Az este végén megbeszéltük, hogy amikor mindenki hazamegy, én megvárom őt.

Így is történt. Én megvártam, ő kiszökött és eljöttünk hozzám. Egész végig tombolt bennem az adrenalin. Rohadt jó volt! Ahogy beértünk, leültünk az ágyra. A szívem majd kiesett a helyéről. Csókolózni kezdtünk, majd lassan megnyugodtam. Aztán lefeküdtünk egymással. Isteni volt. Ő volt a második nő az életemben, akivel lefeküdtem a barátnőmön kívül. Nem gondoltam semmi másra, csak arra, ami ott történik.

Aztán pár nappal később megismételtük. Ugyanígy. Ő kiszökött, én megvártam, a többit meg már nem részletezem. Ez így magában is egy nagy slamasztika. De ide jön még az is, hogy ez nem sima szex volt. Ez rohadtul érzelmes szeretkezés volt. Olyannyira, hogy azóta is hetente többször beszélünk. Ő sem mondta el a párjának, én sem mondhatom el, mert akkor egyszerre két kapcsolatot is tönkreteszek. Még ha csak az enyém múlna rajta, talán elmondanám.

Szóval ott tartunk, hogy ez a leányzó akkor is rám gondol, miközben a párjával szexel (ő mondta), én pedig a megfelelő alkalmat várom, hogy lezárjam az én párkapcsolatomat. Nem igazán működik már ez a dolog a barátnőmmel egy ideje, de így aztán végképp. El nem mondhatom az igazat, de így együtt lenni valakivel tudom, hogy szemétség.

Nyilván nem létesíthetek kapcsolatot ezzel a lánnyal. Valahogy túl kell lépnünk ezen és elfelejteni az egészet. Bár tudom, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Főleg, hogy nyilván látni fogjuk még egymást a jövőben ilyen nyaralós, kiruccanósdik alkalmával.

Értem én, hogy egy rossz kapcsolatot nem így kell helyrehozni, hogy megfektetünk másokat, de nem bírtam már tovább. Ebben az egészben talán annyi a jó, hogy most már tudom, mit akarok. Szabadságot! Nem mindennapi történet, de azért remélem, segítek ezzel másoknak valahogyan.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!