Csak a saját szórakozásomra szoktam olvasni a blogot, néha a régi BRAVÓ újság egyik rovatának feelingje csap meg. (Aki 40 körüli, mint én, tudja, miről beszélek.)

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Mózes álnevű olvasónk alábbi levelének fenti bevezetője a Bravo magazint emlegeti, és nyilván a Szerelem, szex, gyengédség rovatra gondol ő is, amiről pár évvel ezelőtt egy gigaszavazásban bebizonyítottuk, hogy a legendás újság rovatai közül a legjobban hiányzik az egykori olvasóknak. Ha kicsit be tudjuk tölteni az űrt, arra mindenképpen büszkék vagyunk!

A Randiblogban a legtöbbször olyanok levelei olvashatók, akik valami társkeresési vagy párkapcsolati gonddal küzdenek – hiszen ha minden rendben van és boldog az ember, arról nehezebb mit írni. Külön köszönjük Mózesnek, hogy ő végre jelentkezett alábbi címünkön azok közül, akik nincsenek magánéleti válságban, mégis olvasnak minket. Sőt, Mózes a saját példáján keresztül azt is elmondja, szerinte mi kell ahhoz, hogy az ember szépen éljen egy tartós kapcsolatban.

Szóval ön akár boldog, akár boldogtalan, kérjük, írjon nekünk az alábbi címre! Bármilyen témát bármikor szívesen látunk, aminek társkereséshez, párkapcsolathoz vagy szakításhoz van köze, de ebben a posztban most érezzék megszólítva magukat különösen azok, akik boldog, rendezett kapcsolatban élnek! Mi kell a tizensok, huszonsok, illetve még annál is hosszabb házassághoz? Ön hogyan jutott el odáig, ahol most tart? Mit tesz annak érdekében, hogy a kapcsolata olyan maradjon, amilyen? Ahogy Mózes is írja, várjuk a leveleket!

Klikkeljen a címre a címért!
randi ..@¨ mail.velvet.hu

Legszívesebben beleordítanám a fülekbe, hogy:

Emberek, ti halljátok azt, amiről beszéltek?

Egy- két kivételtől eltekintve, mindkét nemű olvasóinknak tanácsolnám, hogy próbáljanak visszatérni a realitás talajára! Járjanak nyitott szemmel, beszélgessenek élőben emberekkel és „legyenek jelen a piacon”!

Azon elpocsékolt dolgok helyett, hogy megadnak különböző szűrőket és képek alapján alkotnak véleményeket, próbáljanak azon elgondolkodni, hogy ők mit tudnak nyújtani és azt kihangsúlyozni az áhított félnek.

De a legfontosabb:

Kommunikáljatok élőben!

Ne a közhelyeket és mit- miért-miért nem, mikor igent hangoztassátok írásban. Alapvetően a legfontosabb elvárásotokat fogalmazzátok meg magatokban. Pl.: ne azt, hogy legyen egzisztenciája és stb.! Ha az elvárt egzisztencia mellett drogos vagy alkesz, az belefér? Hosszútávon biztosan nem. Törekedjetek a főbb elvárások meglétére és ha a többivel együtt tudtok élni, akkor hajrá.

Azt gondoljátok, hogy mindenki, aki a legnagyobb szerelmével él együtt, annak minden perc happy? Hát nem. Vannak súrlódások, kisebb-nagyobb viták, negatív-pozitív élethelyzetek, de kitartunk egymás mellett, mert szeretjük egymást és a lényegi dolgok stimmelnek. A többi másodlagos.

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van a közvetlen környezetében olyan, akivel, ha igazán akarná, le tudná élni az életét. Ha egyáltalán észrevenné azt, ami a szeme előtt van, és mutatna hajlandóságot a toleranciára.

Mert előbb vagy utóbb az ismeretségi körből fog kikerülni az igazi. Csak az nem mindegy, hogy ezért mekkora kompromisszum lesz szükséges.

Ezen kívül szívesen olvasnék pozitív, működő párkapcsolatról! Lehet, hogy hasznára válna pár embernek.

Én 18 éve jöttem össze a feleségemmel, akit a legszebb nőnek tartok a világon.

A mai napig vannak viták köztünk, de működik. Szokták mondani, ha van pénz és jó a szex, a feleségnek nincs semmi baja.

Nos, mi nem dúskálunk anyagiakban, mégis mindenünk megvan.

Egészségesek vagyunk, toleráljuk egymás marhaságait, két gyönyörű gyermekünk van, szánunk egymásra időt, a közös étkezések után hosszan beszélgetünk, jó a szex (mert beszélünk róla), és azon dolgozunk, hogy gyermekeinknek minél könnyebb legyen.

KOMMUNIKÁCIÓ legyen! Ami akkor nem szükséges, ha egyikőtök gondolatolvasó.

Ennyit szerettem volna mondani. Sok sikert és családot kívánok minden társkeresőnek!

Egy kétgyermekes, családjáért kitartó, feleségétől mindent megkapó családapa.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!