Nem is olyan régen írtunk Nina Agdal vérpezsdítő, monokinizős strandolós fotói kapcsán, amiknek köszönhetően jobban is meg lehetett ismerni az offshore-paradicsomként is ismert Turks- és Caicos-szigeteket. És még tucatnyi ilyen anyagot lehetne előtúrni a modellről a múltból, például

Szóval a modell testének titkai egyáltalán nem maradtak rejtve a Velvet olvasói előtt. A külsőségek mellett azonban mással is foglalkoztunk.

2016 nyarán jött össze Leonardo DiCaprióval. Úgy tűnt, hogy remekül megvannak. 2017 márciusában a színész még magángéppel ment barátnője születésnapjára, de májusban jött a hír, hogy közös megegyezéssel szakítottak. Így néztek ki együtt.

A dán származású modell 18 évesen 40 dollárral a zsebében érkezett meg Miamiba, nem beszélt valami jól angolul, az első nap még el is sírta magát, de – amint azt a mellékelt ábra is mutatja – végül befutott modell lett belőle. Egy olyan modell ő, aki a saját szakmájáról is bátran mer negatív véleményt megfogalmazni: 2018 januárjában eléggé kiakadt, hogy megalázták a súlya miatt. Általában az ilyen kritikák a kommentelők részéről szoktak érkezni, mint amikor Palvin Barbarát lekövérezték a Sports Illustratedben megjelent fotója miatt, de itt most nem így volt. 

Agdal elvállalt egy munkát, lelkes volt, kreatív csapattal dolgozott együtt, majd pár hónappal később az ügynökén keresztül tudta meg, hogy az elkészült fotók nem fognak megjelenni, mert azok „nem tükrözik a tehetségét, és nem igazodnak a piaci elvárásokhoz”.

A modell erre a következőt írta ki az Instagramra.

 Akik ismernek, tudják, hogy nem egy átlagos modellalkat vagyok – atletikus testfelépítésem van, egészségesen gömbölyű formákkal. [...] Ekkor, 25 éves NŐKÉNT besétáltam erre a fotózásra úgy, hogy soha azelőtt nem éreztem magam ilyen jól és egészségesnek a bőrömben. [...] Szóval szégyelljétek magatokat, és köszi, hogy ezzel újfent rávilágítottatok arra, mennyire fontos, hogy mindenki a saját valósága szerint éljen, és hangosan vállalja is azt, függetlenül attól, kicsoda és mekkora ruhát hord.

Most a fenti esethez hasonló őszinteséggel válaszolt egy kommentelő által felvetett kérdésre. Nina Agdal kirakott két képet. Az egyiken az látszik, milyen szépen kicsípte magát az esti randira, a másikon pedig arcpakolásban másnaposkodik. Ezzel azt üzente, hogy jól érzi magát ebben párkapcsolatban.

Ezzel kapcsolatban jegyezte meg valaki, a következőt:

Légy őszinte, ha a pasidnak nem lenne pénze, akkor nem lennél vele!

Nina Agdal erre azt válaszolta, hogy „valószínűleg nem.”

Remélhetőleg ezt a srác, Jack Brinkley-Cook is tudja. Akiről amúgy elég kevés információ van. Az biztos, hogy az édesanyja Christie Brinkley, aki Nina Agdalhoz hasonlóan modellként tevékenykedett. A srác édesapja pedig Richard Taubman volt. Lehetséges, hogy ő annak az S Morris Taubmannak a fia, aki ingatlanmogulként lett milliárdos.  De egyes források szerint Richard Taubman ezt hitette el Christie Brinkleyvel. Szóval az is lehet, hogy Nina Agdal pasija tényleg le van égve. Ha ez így van, akkor a modell által mondottak alapján ennek a kapcsolatnak is vége lesz.