A Tinder társkereső alkalmazás nemcsak a szexpartner, szerelem, életre szóló kapcsolat vagy egészséges szervek után kutatók aranybányája, hanem gyakorlatilag bárkié, aki elég türelmes ahhoz, hogy a sok agyament hülye között fáradhatatlanul kutasson egy olyan személy után, aki megfelel az igényeinek.

 A 23 éves, mentősnek készülő Natalie Palmer sztorijai a türelelemre való képességet rendesen példázzák, mert dacára annak, hogy még nem találta meg az igazit (sajnos még egy ahhoz hasonlót sem), már legalább negyven olyan sráccal randizott, akiknek elég hamar sikerült bebizonyítaniuk, hogy pofátlanok, szemtelenek, nem tudnak uralkodni az ösztöneiken (sem a záróizmaikon), és hogy megfelelően kattantak ahhoz, hogy normális nő ne akarjon velük kezdeni. Kicsit ijesztő belegondolni, hogy egy fiatal, bájos nőnek negyven férfi közül egyetlen normálissal sem sikerült összeakadnia. Lehangoló képet fest, már ami a netes társkeresők közönségét illeti, és nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve, amennyiben az ember ragaszkodik hozzá, hogy a neten ismerkedjen. 

Natalie a Sunnal osztotta meg, melyek voltak a legrosszabb Tinderrandijai az elmúlt 9 (KILENC) hónap alatt, amióta egy hosszú kapcsolatból kilépve új szerelmet keresett magának, és ugyan kellő humorral kezelte mindet, a sorait olvasva hamar elmegy az ember kedve a randizástól, de talán még az élettől is. 

A lány már a bemutatkozószövegét is szűrőként alkalmazta: alapvetően olyan srácokat keres, akik viccesek, értik a szarkasztikus humorát, nyugisak, nyitott gondolkodásúak, és szeretik a kalandokat. 

Pizzafüggő vagyok, takarításmániás, és gyakorlatilag semmi eszem nincs. Komolyan, kb. nyolc hónappal ezelőtt örökbe fogadtam egy hópárducot, és meg voltam győződve róla, hogy el is küldik nekem postán

- írta a bemutatkozójában, amelyben egyébként a jó és a rossz tulajdonságairól is kimerítően beszámolt. Ezek után rejtély, hogy miért csak humortalan, szerencsétlen és nagyképű pasikat fogott ki, de most nem is ez a lényeg. Át is adjuk a szót neki, hadd mondja el ő maga, mit kellett átélnie az elmúlt 9 hónapban. 

„Volt egy pasi, aki szexjátékok bemutatásával akarta illusztrálni, mit szeretne velem tenni. Egy másik olyan vérlázító üzeneteket írogatott, hogy kénytelen voltam letiltani. Ekkor egy eddig ismeretlen néven regisztrálta magát, és folytatta a zaklatásomat. Később találkoztam egy édesnek tűnő, keresztény fiúval, akinek a randi közben elmeséltem, hogy jótékonykodásból ételt szoktam osztani. Erre totál elborult az agya, és elkezdett velem üvöltözni. 

AZT MONDTA, A HAJLÉKTALANOK MEGÉRDEMLIK, HOGY AZ UTCÁN ÉLJENEK, ÉN MEG CSAK FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBŐL SEGÍTEK NEKIK.

Na, akkor közöltem vele, hogy baromi gyorsan tegyen ki a lakásomnál, és többet nem akarom látni.”

Ezzel persze még bőven nem értek véget Natalie kínjai. 

„Volt egy olyan arrogáns idióta is, aki folyamatosan a Porschéjáról, a kedvenc borairól és a baromi drága cuccairól süketelt, és minden mondatát úgy fejezte be, hogy 

TE EZEKET BIZTOS NEM ENGEDHETED MEG MAGADNAK. 

Aztán találkoztam egy tűzoltóval, aki egész este más néven szólított, mint ahogy hívnak, egy másik meg állandóan hozzámdörgölte a lábát, mint valami kutya. 

DE RANDEVÚZTAM OLYANNAL IS, AKI ÁPOLATLANNAK NEVEZETT, AZTÁN AZONNALI HATÁLLYAL KIDOBOTT A LAKÁSÁBÓL AZ ÉJSZAKA KÖZEPÉN, MERT ZAVARTA, HOGY HORKOLOK. 

Egy másik az ágyra lökött viccből, én meg annyira bevertem a fejem az éjjeliszekrénybe, hogy felszakadt a homlokomon a bőr. A legmeglepőbb számomra mégis talán az volt, hogy mennyire sok nős vagy párkapcsolatban élő pasi hirdet az oldalon

Egyszer egy tök jófej sráccal mentem el ebédelni, amikor közölte, hogy nős, de van egy kuponja, amit megcsalásra használhat fel, mi lenne, ha kipróbálnám vele. Hát kösz, nem. Aztán az is elég kellemetlen volt, amikor egy pasival beültünk egy étterembe, majd a pincér megkérdezte tőle, hogy hogy van a barátnője. 

EGY MÁSIK MEG ELHOZTA A MOZIS RANDINKRA A CSAJÁT IS. GONDOLOM, AZT HITTE, NEM MEGYEK EL, A JEGYEKET MEG MÁR MEGVETTE, SZÓVAL... 

Egy katona srác pedig egész este azzal szórakoztatott, milyen csodálatos az ex-barátnője, egy másik meg 25-nek hazudta magát, aztán kiderült, hogy 37. Ő aznap az anyjának is bemutatott.”

Natalie legeslegrémesebb randija mégsem a fentiek közül kerül ki. A győztes az, amikor egy sráccal a McDonald's-ba mentek kajálni. 

„Álltunk a sorban, egyszer csak meglátom, hogy durván vörösödik a feje, rám néz, és csak annyit mond: 

beszartam. 

Én akkor már csak röhögni tudtam, amivel nyilván rontottam a helyzeten.”

A fiatal lány a fentiek tükrében végül úgy döntött, köszöni szépen, de egy időre hanyagolja a netes társkeresést, bár a Tinderről még nem törölte magát.