Tinderes randikkal kapcsolatban szerzett tapasztalatokról már többször is beszámoltunk. Volt a lány, aki 150 pasit hívott el ugyanarra a Tinder-randira. De volt ennél durvább alázás is. Viszont igazán szép történetek is akadnak, mint amikor a srác véletlenül balra húzta a lányt, mire a fél világ elkezdett izgulni, hogy újra rátaláljon.

Most egy olyan összeállítás pörög a Bored Pandán, ami a legviccesebb Tinder-profilokat tartalmazza. Mind a harmincat nem írnánk le, de egyet kiemelnénk, mivel egy lány már a bemutatkozójában tökéletes indokot adott arra, hogy miért nem fog magáról meztelen fotókat küldeni. És akkor át is adjuk a szót.

Ami a pucér képeket illeti, hadd emlékeztesselek egy kedves kis történetre! 1912-ben valami tök ismeretlen csávó, akiről még soha nem hallott senki, készített egy meztelen nőt ábrázoló rajzot a füzetébe. Ezt a rajzot berakják egy hajó széfjébe. A hajó elsüllyed. És tessék! A csajról készült meztelen kép ott virít a tévében 84 évvel később. Szóval nem, nem fogok magamról fotót küldeni. 

Ugye? Ki hitte volna, hogy van a Titanic című filmnek egy ilyen olvasata?

(Bored Panda)