Kristóf levelét szeretném kiegészíteni a saját tapasztalataimmal. A helyzet sokkal rosszabb, mint ahogy Kristóf leírja.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez Árpád álnevű olvasónk alábbi levelének bevezetője. A gondolatmenet onnan indult, hogy egy női olvasónk szerint a férfiak, ha a saját házasságukból kikopik az intimitás, a házasságon kívül kezdik keresni a szexet. Erre mondta azt Kristóf, hogy felesége betegsége miatt az ő házasságukban már egy bő éve nincs szex, ő mégse volt hűtlen, sőt, meg van rökönyödve, hogy voltak olyan ismerősei, aki szerint ő „rendes”, hogy nem csalja meg a feleségét.

Nos, Árpád hasonló helyzetben van, mint Kristóf, és a hozzáállása is hasonló – ő is elsősorban a környezete reakcióján van megdöbbenve, ami, mint mondja, az ő esetükben még annál is durvább, mint amit Kristóf írt. Ha ön szívesen hozzátenne ezek után a témához, kérjük, tegye! Írja meg nekünk saját tapasztalatait, saját történetét e-mailben, a következő címre!

Kattintson ide a címünkért!
randi ˙Q° mail.velvet.hu

Hasonló cipőben járok. A feleségem áttétes rákos, a méhét kivették, mindkét mellét levágták, közben megy a kemoterápia. Kristóf azt ecsetelte, hogy írhatná, hogy ilyenek a nők, de nem teszi. Én akkor megtenném. Biztos létezhet, aki nem  ilyen, de nekem nem volt szerencsém.

42 éves vagyok és egy 6 éves mizéria áll mögöttem minden szörnyűségével. A feleségemmel gyereket terveztünk, de nem akart összejönni. Vizsgálat vizsgálat hátán, különböző kezelések, majd 2 éve kiderült, hogy a méhében lévő rák volt az ok. Nem volt a családomon kívül olyan nő ismerősöm, aki ne hasonlóan állt volna a témához, mint amit Kristóf leírt. Célozgatások, lesajnálás, majd a dobjam a kukába a feleségem jótanácsok.

Ezt igazából a kinézetemnek és a sármomnak fogtam fel. Úgy voltam vele, hogy most alkalmat találtak az olyanok, akik régóta csapják nekem a szelet, de nem foglalkoztam velük. Be kell valljam, tévedtem.

Erre akkor jöttem rá amikor a pszichológusnő, aki segíti a feleségem felépülését, behívott, hogy csak velem beszéljen. Megkérdezte, hogy miért csinálom. Majd a válaszaim után közölte, hogy ezek csak társadalmi elvárások, ne vegyem a lelkemre és ne csináljak szeretet/lelkiismereti kérdést belőle. Hagyjam ott és keressek olyat, akit szerethetek, és családom lehet vele.

A 6 év alatt egyetlen férfi ismerősöm sem mondott ilyet, ellenben minden nő ezt mondja.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Célozgatások, lesajnálás, majd a dobjam a kukába a feleségem

Milyen reakciókat kap egy férfi, ha a felesége komolyan megbetegszik és eltűnik a szex egy házasságból? Olvasónk szerint durvább a helyzet, mint amiről eddig beszámoltunk.

53 · Mar 31, 2019 01:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments