Angelica Rosst a legtöbben onnan ismerik, hogy szerepelt a Pose című sorozatban és azután az American Horror Story legutóbbi, '80-as évekes évadában is. Ő látható természetesen a fenti borítóképen, és most a magánéletével kapcsolatos sztorival került be a hírekbe. A 39 éves híresség összejött ugyanis egy férfival nemrég, és megosztott néhány közös képet azzal, hogy mennyire sajnálja, hogy most a karantén miatt nem lehetnek együtt.

Nem sokkal később azonban a twitterezők között akadt, aki jelezte, hogy ennek a férfinak van egy gyereke, és jegyben jár a gyermek anyjával. Angelica Ross számára mindez új információ volt – és itt az ember meglepődik, hogy a férfi hogyan gondolhatta, hogy nem fog lebukni, ha egy közepesen híres személlyel csalja a menyasszonyát. A színésznő visszamenőleg törölte a közös posztokat, de továbbra is elérhető például az alábbi tweet, ami megerősíti, hogy így történt minden.

Egy másik posztból kiderül, hogy Ross úgy ment bele ebbe a kapcsolatba, hogy próbálja megválogatni, hogy milyen férfiakkal randizik, és ennek a sztorinak annyira az elején volt még, hogy nem is feküdt le az illetővel.

A lebukás történetét a legtöbb híroldal megírta, többek között a Daily Mail és a US Weekly is. Angelica Rossról további érdekes, de a fenti történethez szorosan nem kapcsolódó információkat az alábbi legördülőben olvashat.

Kicsoda Angelica Ross? Kattintson ide!

Angelica Ross 39 éves, és bár a színészi munkájáról a legismertebb, üzletemberként, íróként és aktivistaként is beszél magáról, tekintve, hogy csak az utóbbi néhány évben, a Pose című sorozat kapcsán tett szert szélesebb körű ismertségre.

Ross transznemű, és amikor 17 évesen elmondta édesanyjának, hogy úgy gondolja, hogy meleg, akkor az anyuka reakciója az volt erre, hogy neki nem lehet egy ilyen gyereke, úgyhogy vagy legyen a gyerek öngyilkos vagy ő maga lesz az. Ezt követően Rossnak valóban volt is egy öngyilkossági kísérlete, de túlélte. Miután elkezdett nőként élni, évekig nem állt szóba ezután a szüleivel, de mostanra kibékültek.

Ross dolgozott modellként és escortként is, de végül a számítástechnikában lett sikeres, és megalapított egy céget, ami transzneműek elhelyezkedését segíti ebben az iparágban, ez a TransTechCentral. Színészetet is tanult korábban, de viszonylag sokáig, 2016-ig kellett várnia az első komolyabb szerepre. Még többet lehet olvasni a sztárság előtti életéről az Advocate nagyinterjújában itt.