Létezik egy Whisper nevű website/app, ahol az ember névtelenül oszthat meg bármit, ami a szívét nyomja. Ezekből a Whisper néha tematikus gyűjtéseket tesz közzé, a legutóbb azt az összeállítást szemléztük, amelyben autista partnerrel rendelkező nők meséltek. Most egy jóval könnyedebb téma került elő, azt szedték össze, hogy milyen gusztustalan férfiszokásokról érkeztek vallomások nőktől. Összeszedtük a tíz legkeményebbet.

1.

A fiúm folyamatosan piszkálja a fogszabályzóját, miután evett. Sosem mos kezet. Szerintem ez a legundorítóbb szokása.

2.

Kínosan érzem magam attól, hogy ha az ember a pasim mellett áll, akkor lehet látni a fülzsírját. Valamit csinálnia kéne ezzel!

3.

Felfedeztem, hogy barna csíkok vannak a pasim alsógatyáiban. Azt mondja, hogy azért, mert „túl erősen vakarózik”. Szerintem viszont azért, mert nem törli ki elég alaposan...”

4.

Utálok csókolózni a pasimmal. Sosem mos fogat, és nagyon rossz a szájszaga. Nem tudom, hogy szóljak neki.

5.

Nagyon fura szokása a pasimnak, hogy megeszi a saját fülzsírját. Nem tudja, hogy tudom ezt róla.”

6.

Imádom a pasimat, de nem ápolja magát eléggé, és ez nagyon kezd zavarni. Mellettem alszik, és tiszta hagymaszaga van... ugh.

7.

A pasim sose mos arcot, és hatalmas mitesszerek meg pattanások vannak rajta. Vettem neki arclemosót, de nem értette a célzást.”

8.

A pasim nagyon ápolatlan (bár azt mondja, úgy meg szokott mosakodni, ahogy csak tud), de ha leveszi az alsógatyáját, kilométerekről bűzlik.

9.

A pasim többször is felhasználja a fogselymet, és szerintem ez undorító.

10.

Összebújtunk a díványon a pasimmal, és egyszer csak megfogta a hajamat, és kitisztította vele a fogát, mint a fogselyemmel. Behánytam.”

Ön is tudna hasonlókról mesélni, akár férfiak, akár nők olyan szokásáról, ami megnehezíti az együttélést egy párkapcsolatban? Ha szívesen hozzátenne a sorozathoz, írjon nekünk e-mailt, a címünk az alábbi!

Kattintson, itt a címünk, ide írjon:
randi@mail.velvet.hu