Swipe Swap néven indít új társkereső realityt Sarah Jessica Parker, aki már nemcsak színésznő, hanem üzletasszony is. A műsor címe a Wife Swap-ra utal: ez a brit valóságshow 2003-tól 7 évig ment, és arról szól, hogy két, különböző társadalmi helyzetű családban helyet cserél a két feleség. A Swipe Swapban az lesz majd a koncepció, hogy két egyedülálló, társat kereső személy kezdi majd el egymás életét élni.

A műsorról tudósító Deadline nem írja, hogy pontosan milyen módon fog megjelenni a társkeresés ebben az új realityben, de a címből arra lehet következtetni, hogy lehet, hogy a két társkereső egymás nevében fog tinderezni. Mindenesetre a koncepció ennyi: ha a saját életükben nem találtak partnert, akkor ha valaki más életét élik egy ideig, a másik rokonai-ismerősei körében mozogva megtalálják majd a szerelmet?

A műsort a Love Island című realityt is készítő cég csinálja majd Sarah Jessica Parkerrel. A Szex és New Yorkból ismert színésznő csak producerként vesz részt majd a munkában, a kamera előtt nem fog megjelenni, szemben kolléganőjével, Kristin Davisszel, aki hasonló, csak sokkal bizarrabb műsorban vállalt szerepet idén.