Lily Allen egy 34 éves, brit énekesnő, aki idén szeptemberben házasodott össze a Stranger Things című sorozatból ismert David Harbourrel. Lily Allen egy hónappal később, októberben pedig egy klitoriszizgatóhoz adta a nevét, amelyet az ő részvételével terveztek meg, és amelynek a teljes neve az, hogy Womanizer Liberty by Lily Allen Rechargeable Clitoral Stimulator. Íme egy reklámfotó, amiben az énekesnő éppen egy kádban ülve fogja a kezében ezt a bizonyos stimulátort.

Lily Allen a napokban a You Come First című podcast egy adásában vett részt Megan Barton Hansonnal, és ebben a női szexualitásról volt szó. Az énekesnő azt mondta, hogy szerinte sok férfi fenyegetve érzi magát annak már csak a gondolatától is, hogy egy nő saját magát elégíti ki – erre utal az a tény is, hogy a szexjátékszer piacra dobása után csomó kommentelő azzal támadta, hogy ezek szerint a férje akkor nyilván nem tudja kielégíteni.

Allen úgy véli, ez egy nagyobb problémára mutat rá, ami nemcsak a szexualitásban jelenik meg, hanem a párkapcsolatokban, a párkapcsolatok anyagi vonzatában: a férfiak még mindig nem tudják elfogadni, hogy egy nő független legyen, és akár anyagilag, akár szexuálisan ne egy férfitól kapja meg, amire vágyik.

Allen szerint teljesen normális dolog az önkielégítés –semmi köze ennek a párkapcsolatokhoz – többek között azért, mert fontos, hogy megismerjük a saját testünket, foglalja össze az elhangzottakat a Daily Mail. Az énekesnő azt mondja, nem egyszerű dolog ez a nőknek például azért, mert a mozifilmekben és a szexfilmekben egyaránt általában annyi a szerepük, hogy jól néznek ki, hátradőlnek és idétlenül nyögnek. A családban és egyebütt meg tabutéma a szexualitás, kivéve, ha nemi betegségről vagy nemkívánt terhességről van szó. Allen ezért szeretné, ha a női szexualitás, a női élvezet nem lenne többé tabutéma, emiatt döntött úgy, hogy egy ilyen termék megalkotásában és reklámozásában fog részt venni.

A házassága meg köszöni, teljesen jó.