Nem tiktokozom eleget, ezért a The Sun című lapból kellett értesülnöm az elmúlt napok egyik legnagyobb visszhangot kavart posztjáról. Egy Emma nevű, 18 éves, amerikai lány Lousianából arról készített egy roppant rövid videót meglehetősen beszédes arckifejezésekkel arról, hogy a barátjának édesanyja nem sokkal korábban posztolt az Instagramra egy tízpontos szabályzatot, ami azokra a lányokra vonatkozik, akik a fiával randiznak. Azaz jelenleg Emmára, feltéve természetesen, hogy a lány fenntartotta a kapcsolatot azután is, hogy az anyuka posztját meglátta.

@hotgirlsareswifties

#greenscreen

♬ original sound - Riley

Íme a fiúval való randizásra vonatkozó anyai szabályok:

  1. A fiam nem egy bankautomata.
  2. Ha sztriptíztáncosnőnek öltözve állítasz be a házamba, garantálom, hogy nem fogsz sokáig maradni.
  3. Ha szexüzeneteket találok a telefonján, nem fogsz sokáig maradni.
  4. Értsd meg, hogy ha nem vagy nekem szimpatikus, nem fogsz sokáig maradni.
  5. Hidd el, hogy megtalálom a módját, hogy elüldözzelek.
  6. A fiam az „anyja fia”. Amíg nincs gyűrű az ujjadon, addig nem számít, hogy te mit gondolsz erről.
  7. Nem azért vagy, hogy megmondj neki dolgokat, és nem feladatod, hogy megváltoztasd őt. Fogadd el olyannak, amilyen, vagy lásd az 5. sz. szabályt.
  8. A fiam egy úriember. Erre tanítottam. Ajánlom, hogy te pedig hölgyként viselkedj és megérdemeld ezt.
  9. Tudom, hogy kell elkerülni a börtönbüntetést.
  10. Ha kibújsz ezek alól a szabályok alól, és elügyeskeded magad addig, hogy gyűrű kerüljön az ujjadra, akkor onnantól kezdve nem a barátod anyukája leszek, hanem valami sokkal rosszabb. Az anyósod.

Íme a poszt eredetiben, ha valaki nem hinne a szemének.

És akkor most lehet merengeni azon, hogy ez a hozzáállás mennyire lehet jellemző az alapvetően konzervatív beállítottságúnak tartott Louisiana államban, illetve azon, hogy nem lehet-e, hogy a kedves mama csak viccel. Az utolsó két szabály olvasta után felmerül az emberben, hogy ez egyáltalán nem lehet komoly. Vagy ön szerint lehet, hogy tényleg vannak ilyen szülők? Önnek is volt már hasonló tapasztalata? Szívesen meghallgatnánk az élményeit, ha van kedve mesélni, a Randiblog Inbox rovatban olvasóink sztorijait közöljük minden esetben álnéven – nálunk bármit nyugodtan elmondhat!

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rettenetes randizási regulákat posztolt egy amerikai anyuka, amik fia barátnőjére vonatkoznak

A szabályokat a barátnő találta az Instagramon: kiderül belőlük, hogy az anya olvassa fia üzeneteit és illegális eszközöktől sem riad vissza.

0 · May 31, 2021 05:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments