Bár a pop királyának is nevezett énekes, Michael Jackson 2009 júniusában a csak klinikai körülmények között használható altató, a Propofol túladagolása következtében elhunyt, egyes megszállott rajongók szerint még ma is él. Vannak olyanok is, akik szerint Jackson ugyan elhunyt, de a szelleme köztünk jár. 

Az utóbbiak táborát erősíti Kathleen Roberts amerikai médium is, aki azt állítja, összeházasodott a legendás énekes szellemével, miután az évekkel ezelőtt kísérteni kezdte őt – írja a Daily Star.

Roberts azonban úgy érzi, a pop királyának lelke csupán kihasználja.

Jackson szelleme nagyon otthonosan érzi magát velem. Gyakran megszáll engem, hogy énekelhessen, táncolhasson és nassolhasson. Nem számítottam rá, de nagyon beszédes. Éveken át nagy rajongója voltam, de akkor nagyon visszahúzódónak tűnt. A házasságunkról azonban nem igazán hajlandó kommunikálni. Szexelni sosem szoktunk, nem szereti, ha megérintik. Egyes látomásokkal ráadásul rettenetesen meg tud ijeszteni. Szeret főnökösködni, de szerintem ezt az apjától örökölte.

– fogalmazott a médium, aki egyébként biztos abban, hogy ő az 1950-es évek egyik legismertebb szexszimbólumának,  Marilyn Monroe-nak a reinkarnációja. Szerinte ez lehet az oka annak is, hogy Jacko lelke őt választotta. Roberts kiemelte, "férje" először azért találta őt vonzónak, mert kicsik a kezei és a lábai, akár egy gyereké. 

Roberts egyébként a TikTok-oldalán is vallott az énekes szellemével kötött frigyéről, ám azokat a felvételeket időközben letörölték.