A 38 éves énekes-dalszerző, Brocarde azt állítja, menthetetlenül beleszeretett egy viktoriánus kori katona szellemébe, akit csak Edwardónak hív. A nő azt mondja, nagyon élvezi a szexet a férfi szellemével, de attól tart, hogy egyszer belehal a nem mindennapi aktusba. 

Edwardo először egy viharos éjszakán fedte fel magát Brocarde előtt, és azóta gyakran kísérti a nőt annak oxfordshire-i otthonában – írja a Daily Star.

A paranormális dolgokkal kapcsolatban mindig is szkeptikus voltam, de az elmúlt években több szellem jelenlétét is éreztem magam körül. Nem tulajdonítottam ezeknek a dolgoknak nagy jelentőséget, amíg Edwardo fel nem fedte magát előttem. Hánykolódtam az ágyamban, nem bírtam aludni a vihar és az egyik barátommal való konfliktusom miatt. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami rettentően felforrósította a mellkasomat. Égetett, és ez a melegség elárasztotta a testemet. A szoba aztán hirtelen jéghideg lett. Rémületemben felültem, ömlöttek a könnyeim és minden porcikám reszketett. Úgy éreztem, valaki van a szobámban. Persze, nem láttam senkit, ám amikor a lámpához nyúltam, hogy felkapcsoljam, valami megragadta a kezem. Edwardo ekkor mutatkozott be nekem, a fülembe suttogott.

– fogalmazott az énekes-dalszerző, aki hamar rájött, hogy egy kísértettel van dolga.

Ekkor már nem érezte kellemetlenül magát Edwardo társaságában. Megtudta, a férfi   egy viktoriánus kori katona volt, aki  35 éves korában halt meg, miután egy kútba esett.

Szexelni is szoktam ezzel a szellemmel. Az orgazmusig kényeztet, ami mindent elsöprő. Néha azonban félek tőle. Attól tartok, hogy egyszer meg fog ölni, hogy szellemként is egyek lehessünk. Én nagyon szeretek élni, szóval a mi románcuk múlandó. 

– mondta Brocarde, aki tisztában van azzal, hogy sokan őrültnek tartják.