A 82 éves Iris Jones gyakran megkapja, hogy 36 éves egyiptomi szerelme, Mohamed Ibriham, biztosan nem gondolja komolyan kettejük kapcsolatát, csak átveri őt. A nagymama és a fiatalember azonban rácáfoltak erre, időközben ugyanis összekötötték az életüket.

Bár az angol Weston-super-Mare nevű településen lakó idős asszony egyelőre nem él együtt a párjával, nem véli úgy, hogy Ibriham átverné őt. Sőt: jelenleg is azt próbálják elintézni, hogy a fiatalember végre odaköltözhessen hozzá – írja a Mirror.

Tavaly decemberben láttuk egymást utoljára, de mindennap beszélünk. Mindketten izgatottan várjuk a napot, amikor végre találkozhatunk

– magyarázta Jones, hozzátéve: az sem a világvége, ha Ibriham nem tud vízumot igényelni. Semmi nem állhat közéjük

Az idős asszonynak egyébként két fia van, akik mindketten az ötvenes éveikben járnak. Sokan úgy gondolják, Jonest elvakítja a rózsaszín köd, és nem veszi észre, hogy a nála 46 évvel fiatalabb Ibraham csupán a pénzéért van vele.

Rengeteg műsort láttam már arról, hogy a fiatal férfiak így csalnak ki pénzt az idős asszonyoktól, de én még sohasem voltam ennyire szerelmes, mint most. Tudom, hogy sokan azt gondolják, egy szenilis öregasszony vagyok, és hogy Mohamed csak kihasznál engem. De biztosan nem a pénzem miatt, mivel egy fityingem sincs. Nem az a fajta vagyok, aki bedől ilyesminek. És sosem kért tőlem egy petákot sem! Mindent közösen fizetünk

– védte meg magukat Jones, aki kijelentette: nem tart attól, hogy Ibriham faképnél hagyná, amint megkapja a vízumot. Az életét rá merné bízni - mondta.

Az asszony a szexuális életükről is kendőzetlen őszinteséggel vall, elmondása szerint szereti ezzel sokkolni az embereket. 2019 novemberében találkoztak először Kairóban, öt hónappal azután, hogy megismerkedtek egy internetes társkeresőn. Jones a bőröndjébe egy menyasszonyi ruhát is begyömöszölt, mert a zsigereiben érezte, hogy működni fog a kémia kettejük között.