Életében még csak két férfival csókolózott, nem volt randija Valentin-napon, és még sohasem volt része szexuális élményben annak a 41 éves nőnek, aki úgy véli, csupán véletlenül alakult így az élete. 

Michelle azt mondja, nem rajta múlt, hogy még nem talált rá az igazira. Mostanra azonban teljesen elege lett abból, hogy csak áhítozik élete párja után. 

Nem adtam fel a reményt, egyszer úgyis elveszítem a szüzességem. Eddig teljesen elfelejtettem meglépni ezt, de igyekszem sort keríteni erre. A legtöbb ember középiskolában átesik a tűzkeresztségen, de nekem stréberként erre nem volt lehetőségem. Főiskolára sem mentem, nem vagyok egy nagy társasági ember. Szívesebben vagyok otthon és nézek tévét

– magyarázta a TLC Virgin Diaries című műsorában a 41 éves , hozzátéve: pár randija azért volt.

Két férfival csókolóztam már, de ennél tovább nem mentünk. Még sohasem láttam egy férfit sem meztelenül. Korábban megrémített a gondolat, hogy párkapcsolatban éljek. Ha belegondoltam abba, hogy jóéjtpuszit kell adnom valakinek, szó szerint elhánytam magam

– magyarázta Michelle, aki szerint 41 évesen szűznek lenni olyan, mintha egy lábán hat lábujj lenne. Egyszerűen meg kell szabadulni tőle, és kész.