Bár eleinte mindenki furcsa szemmel nézett a párra, és sokan nem is hittek a szerelmükben, a most 23 éves Gary Hardwick és 76 éves neje, Almeda rácáfoltak az utálkozókra.

Bizony nem mindennapi szerelmi történet az övék. Hardwickék 2015-ben, Almeda fiának temetésén ismerkedtek meg egymással – írja a Daily Star. Állításuk szerint abban a pillanatban egymásba szerettek, ahogy megpillantották egymást. Ezt bizonyítja az is, hogy mindössze két hét ismeretség után egybe is keltek. (Az akkor 18 éves fiatalember azelőtt egyébként egy 77 éves asszonnyal alkotott egy párt.) 

A tennessee-i fiatalember élete legboldogabb időszakát éli, főleg, hogy nemrég ünnepelték a hatodik évfordulójukat. Hardwick a boldogságáról a közösségi oldalain is gyakran ír: nejével a TikTokon és az Instagramon is aktívak, ahol bár gyakran tesznek rájuk bántóan gúnyos megjegyzéseket a köztük lévő 53 év korkülönbség miatt.

Soha nem hagyjuk, hogy a rajtunk kívül álló tényezők befolyásolják a boldogságunkat. A toxic embereknek nincs helye az életünkben

– jelentette ki a fiatalember, aki élete legjobb döntésének tartja, hogy összejött Almedával, akit álmai nőjének tart.