Kétség sem fér hozzá, hogy a lelke mélyén szinte minden nő egy gyönyörű eljegyzési gyűrűről álmodik. Ez fokozottan igaz lehet a hollywoodi hírességekre, akik  lehetőség szerint minél drágább, különlegesebb és csillogóbb darabbal szeretnének mutatkozni. Ebben az összeállításban a legmutatósabb gyűrűket mutatjuk, amelyeket idén húztak kedvenc női celebjeink ujjára. Egyik sem volt olcsó darab.

Az idei év több szempontból is emlékezetes a külföldi celebvilágban: sokakat eljegyeztek, és jó néhányan a legnagyobb titokban néztek szülői örömök elé. Az eljegyzési gyűrűk árát a Steven Stone angliai ékszerbolt szakértői becsülték meg.

1. Paris Hilton

A magát énekesnőként és színésznőként is aposztrofáló celebet idén februárban jegyezte el szerelme, Carter Reum vállalkozó. A lánykérésre a szőkeség 40. születésnapján került sor, Reum egy 2 millió dollárt (652,2 millió forintot) érő, méretes gyűrűt húzott Hilton ujjára. Az esküvőt novemberben tartották.

A híresség előző gyűrűje, melyet még korábbi párjától, Chris Zylkától kapott, több mint 1,5 millió dollárba (489,2 millió forintba) került. Abból az eljegyzésből ugyanakkor nem lett házasság, az eljegyzést 2018 végén bontották fel.

2. Kourtney Kardashian

A Keeping Up With The Kardashians című reality-sztárt párja, Travis Barker egy év randizás után kérte meg. Az eljegyzésre a tengerparton került sor, az ékszer pedig 1 millió dollárba (326,1 millió forintba) került a szakértők szerint. Egyelőre nem tudni, mikorra tervezik az esküvőt.

3. Kate Hudson

Az Oscar-díjra jelölt színésznő ujjára Danny Fujikawa egy 225 ezer dollárt (73,3 millió forintot) érő gyűrűt húzott. Hudson és Fujikawa több mint 15 éve ismeri egymást, ám csak 2017 óta alkotnak egy párt. Első közös gyermekük, Rani Rose 2018-ban született.

4. Lindsay Lohan

Legutóbb Lohan jelentette be, hogy komolyra fordultak a dolgok közte és a pénzügyi területen dolgozó Bader Shammas között, akivel több mint két éve járnak. A jegygyűrű értékét 200 ezer dollárra (65,2 millió forintra) becsülik. 

5. Tallulah Willis 

Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya előtt májusban ereszkedett térdre Dillon Buss. Az egyedi, smaragdköves gyűrű árát szintén 200 ezer dollárra (65,2 millió forintra) teszik.

Íme, a The Sun című brit napilap nyomán készített lista még egyszer:

  • Paris Hilton – 2 millió dollár (652,2 millió forint)
  • Kourtney Kardashian – 1 millió dollár (326,1 millió forint)
  • Kate Hudson – 225 ezer dollár (73,3 millió forint)
  • Lindsay Lohan – 200 ezer dollár (65,2 millió forint)
  • Tallulah Willis – 200 ezer dollár (65,2 millió forint)