2021-ben számos külföldi híresség vált szülővé. Szinte minden hónapban érkezett egy baba, színész, énekes és modell szüleik pedig büszkén mutogatták őket. Összeállításunkban bemutatjuk, kiknek is bővült a családjuk idén.

Kit Harington és Rose Leslie

A Trónok harca című sorozat sztárjai 2020 szeptemberében tudatták, hogy első közös gyermeküket várják. A színészpáros kisfia februárban született meg. 

Emily Ratajkowski

A világ legszebb mellű nőjeként is emlegetett modell, aki egy botrányklippel vált híressé, március 8-án adott életet első gyermekének. Férjével, Sebastian Bear-McClarddal nagyon várták a csöppséget, aki a Sylvester Apollo Bear nevet kapta. 

Emma Stone

Az Oscar-díjas színésznő és férje, Dave McCary első közös gyermeke, Louise Jean McCary március 13-án jött világra. Hivatalosan azt sem jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek, ám a színésznőt több ízben lencsevégre kapták a lesifotósok várandóssága idején.

Hilary Duff

Az egykori Disney-sztár harmadjára nézett anyai örömök elé. Március 24-én született meg férjével, Matthew Komával közös, második gyermekük, Mae James Bair.

Macaulay Culkin

Az egykori gyerekszínész első gyermeke április 5-én jött világra. A kisfiú édesanyja Brenda Song színésznő. A csöppséget Dakota Song Culkinnak nevezték el. Szülei 2017 óta alkotnak egy párt.

Amber Heard

A színésznő július 1-jén tudatta, hogy anya lett. Az Instagram-oldalán árulta el, hogy évek óta vágyott már gyermekre, ám házasságkötés nélkül akart szülővé válni. Exférjével, Johnny Deppel nem vállaltak gyermeket, jogi csatájuk így is nagyon elhúzódott és hatalmas port kavart. Oonagh Paige Heard április 8-án született, a kicsit béranya hozta világra.

Naomi Campbell

A modell májusban hozta nyilvánosságra, hogy anya lett, amivel egy álma vált valóra. Első gyermekét neki is béranya hozta a világra.

Ellie Goulding

Az angol énekesnő férje, Caspar Jopling május elején újságolta el, hogy megszületett a kisfiuk. A szerelmesek, akik 2019 augusztusában keltek egybe, Arthur Ever Winter Joplingnak nevezték el gyermeküket.

Jason Derulo

Az amerikai énekes május végén lett apa. Kedvesével, Jena Frumes modellel a Jason King nevet választották kisfiuknak.

Meghan Markle és Harry herceg

Az Egyesült Államokban új életet kezdő házaspár nyáron vált kétgyermekes szülővé. Második csemetéjük, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, azaz Lili június 4-én született meg. A Lilibet nevet II. Erzsébet királynő tiszteletére választották, akinek ez a jól ismert beceneve, a Diana pedig Harry néhai édesanyjának állít emléket.

Gal Gadot

Az izraeli színésznő és férje, Jaron Varson nagy családot tudhat magáénak: harmadik kislányuk, Daniella, júniusban érkezett.

Halsey

Az énekesnő egy Instagram-posztban tudatta, hogy párjával, Alev Aydinnel közös gyermeke, Ender Ridley Aydin július 14-én látta meg a napvilágot.

Scarlett Johansson

Az Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő férje, Colin augusztus 18-án erősítette meg, hogy bővült a családjuk. A kisfiúnak a Cosmo nevet adták. A pár közösen neveli Johansson előző házasságban született lányát, a 6 éves Rose-t is.

Cardi B

A rapper-páros, Cardi B és Offset második közös gyermeke szeptember 4-én született. A kisfiú nevét egyelőre nem tudatták.

Beatrix brit királyi hercegnő

II. Erzsébet királynő unokája, Beatrix hercegnő szeptember 18-án adott életet kislányának. Férjével, Edoardo Mapelli Mozzival a Sienna Elizabeth nevet adták a kicsinek.

(Glamour, Page Six)