Szerelem terén eseménydús éveket – három házasságot, több futó románcot és hosszútávú párkapcsolatot – tudhat maga mögött, ezért a szívügyeket illetően bátran ad tanácsokat gyermekeinek Jennifer Lopez. Az énekesnő elég tapasztaltnak érzi magát ahhoz, hogy 13 éves ikreinek, Maxnek és Emme-nek arról beszéljen: mi az egészséges párkapcsolat kulcsa.

Bár sokáig hiába hajszolta a szerelmet, JLo nem adta fel. Három zátonyra futott házasság után jelenleg korábbi vőlegényével, Ben Affleckkel alkot egy párt, akivel tavaly csaknem 20 év után találtak újra egymásra. Lopez szerencsésnek érzi magát, hpgy az Oscar-díjas színésszel újabb esélyt adhattak kapcsolatuknak. Ez előtt azonban sokat kellett tanulnia.

A gyerekeimmel nem győzőm tudatni, mennyire szeretem őket, és hogy nagyon fontos, hogy szeressék magukat. Az olyan apró dolgok, mint a gondolatok, alakítják az életedet, ezért nagyon fontos, hogy pozitív életszemléletünk legyen. Azt is mondom nekik, hogy csak olyan emberekkel foglalkozzanak, akik szépen bánnak velük, nem szabad áldozatul esniük senkinek. Ezek olyan dolgok, amikről tudniuk kell, mert csak így lehet jó, egészséges kapcsolatuk a barátaikkal és a szerelmükkel

– magyarázta a People magazinnak adott interjújában JLo, aki kiemelte: csak akkor lesz normális párkapcsolatunk, ha szeretjük és békében vagyunk magunkkal. 

Szeretném, ha a gyerekeim is tudnák, mire jöttem rá mostanra: ha egyedül is jól megvagy, akkor lehet csak szép párkapcsolatod. Addig, amíg ezt el nem éred, csak szenvedni fogsz és nem találod a párod. Sokat lehet tanulni az ilyen küzdelmekből.  Mindent a szeretet szabályoz, és a szeretet mindent legyőz. Ez a párkapcsolatokra, a gyerekekre, a munkára és a munkahelyi kapcsolatokra is igaz. Minden azon múlik, mennyire tudsz szeretni és elfogadó lenni 

– fogalmazott a Vegyél el című film sztárja.

Mindemellett elárulta azt is: Affleckkel mindketten féltek újra románcba bonyolódni egymással, és attól is tartottak, mit szólnak majd kapcsolatukhoz mások.

(People, Page Six)