Rengeteg bántó megjegyzést kap, amiért egy nála 50 évvel idősebb férfit szeret Clara Brasil. A  színésznő ugyanakkor  nem foglalkozik a kritizáló kommentekkel, a lehető legboldogabbnak érzi magát idős párja mellett.

A 30 éves szépség a Brazil labdarúgó-szövetség egykori elnökével, Marco Polo Del Neróval alkot egy párt, akivel tavaly novemberben találtak egymásra. Az eltiltott sportvezető február 22-én ünnepli 81. születésnapját.  

Eddig is sokan kritizáltak, és most is rengeteg kritikát kapok, de nem tudom: lehet túlságosan is elfoglalt vagyok, vagy egyszerűen csak nem érdekel, mi a véleménye rólam az embereknek. Nagyon boldognak érzem magam, a párom szeret és tisztel engem. Nem érdekel, mit mond más

magyarázta egy rajongói kérdésre válaszolva Brasil.

Az influenszer korábban énekesnőként is szerencsét próbált, valamint számos tévéműsorban feltűnt. Szerepelt például a Zorra Total című brazil televíziós vígjátékban, amelyet megjelenésekor a legrosszabb brazil műsornak könyveltek el.

Többek között reklámszerepléseket is elvállalt:

Lapunknak korábban dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus elmondta: egy párkapcsolat nagy korkülönbség esetén is működhet.

Nem kell megijedni a korkülönbségtől, ha a felek tudatosan vannak jelen egy ilyen kapcsolatban, és ha a lány nem rendelődik alá a férfinak. A korkülönbség alapból egy szakadékot hoz létre férfi és nő között, ha pedig nem dolgoznak rajta, a kapcsolat halálra van ítélve. A korkülönbség a hétköznapokban is több problémát előhozhat, hiszen a fiatal lány és az idősebb férfi másképpen gondolkodik. Ha nyíltan beszélnek ezekről a problémákról, lehet kezelni azokat, így pedig nagy korkülönbség esetén is működőképes lehet egy kapcsolat.

(Ladbible)