Ami a párkeresét és a családalapítást illeti, Zimány Linda nincs könnyű helyzetben. Bár az egykori Playmate, akit édesanyja terelt a jogi pálya felé, már nagyon vágyik arra, hogy megállapodjon, a megfelelő partnert egyelőre nem találta meg. 

A 35 éves jogvégzett modell azt mondja, pszichológusa szerint a randizással is gondjai vannak. Ugyanakkor a külső számára nem fontos: a férfiakban egyből azt keresi, vajon jó apuka lenne-e belőlük. 

Én anno is mindig úgy álltam a párkapcsolataimhoz, hogy komolyan vettem őket, hogy ebből majd lesz valami, de ezt aztán nyilván az élet dönti el. Alapvetően nem volt olyan társ eddig, akivel családot alapíthattam volna. Most is az a problémám a randizással, és mindig mondja a pszichológusom, hogy az előregondolkodásból vissza kell venni kicsit. Hajlamos vagyok arra, hogy leülök, és elkezdek gondolkodni, hogy vajon ő jó megfelelő apa lenne? Társ lenne? [...] Beletörődtem, nehéz a mai világban randizni

– magyarázta a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában Zimány Linda, aki azt is elárulta, hogy nagyrészt nála idősebb férfiakkal ismerkedik. 

A modell azt is megfogalmazta, milyen férfira vágyik.

A külső nekem sosem volt fontos, nem zavar az sem, ha a férfinak van egy kis pocakja. Ami fontos, hogy legyen férfias, érett, sármos és ne féljen tőlem. Azt a társat keresem, aki mellett önmagam tudok lenni, ahol nem érzem azt, hogy elvárja, mindig tökéletesen nézzek ki. A belsőmért szeressen

– árulta el. 

Ön szerint nehéz ma párt találni?